Ga naar de inhoud

educatieve schoolreizen of themareizen georganiseerd door

ETS Travel

EDUCATIEVE REIS GEZOCHT? ETS Travel!

ETS Travel is een onderdeel van Manders Travel & Events. Denk bijvoorbeeld aan een werkweek naar Engeland, verblijven in gastgezinnen in Valencia of ga richting Frankrijk met een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement, perfect voor het curriculum voor internationalisering…

Voor de beste educatieve programma’s naast een leuke, goede verzorgde reis moet je bij ETS Travel zijn!
Ook is het mogelijk in Nederland alles te leren over watermanagement in Zeeland, of een duurzaamheidsprogramma op de Waddeneilanden.

Meer weten hierover? Bekijk de website van ETS Travel, bel ons of vraag een offerte aan!

EEN EDUCATIEVE WERKWEEK ORGANISEREN?

REIZEN EN LEREN, DE PERFECTE COMBINATIE

Voor scholen organiseren wij de mooiste wintersportreizen, stedentrips, evenementen en schoolkampen. Dit kan binnen Nederland zijn, maar ook in Europa. Het beste voor alle leerlingen, dat is natuurlijk wat je wilt bereiken. We weten dat dit erg lastig is, kijkend naar de verschillende wensen en mogelijkheden. Daarom zijn wij er om te helpen. We nemen hierbij al het werk uit handen en stellen de beste offerte op. Wanneer deze voldoet aan jullie wensen gaan we samen op reis. 

Ook educatieve invullingen zorgen voor een extra uitdaging. Leer bijvoorbeeld een taal, leer de geschiedenis van een land door restanten van de oorlog te bekijken, of bekijk architectonische meesterwerken… ‘Dus de combinatie hiervan is niet mogelijk?’ Echt wel!

BESTEMMINGEN

De vele verschillende bestemmingen waaruit gekozen kan worden hebben ieder hun eigen charme. 

Ga naar Engeland voor de perfecte match met jouw programma wensen. Zo kan je bijvoorbeeld naar Cambridge, de klassieke universiteitsstad, of kies voor Liddington als prachtige groepsaccommodatie.

Leer bijvoorbeeld Spaans, door in Spanje in een gastgezin te wonen in combinatie met de taalschool in Sevilla of bezoek Barcelona voor de architectuur met vele hoogtepunten zoals de Sagrada Familia.

Of leer Frans in Frankrijk, très magnifique… en Duits in Berlijn, de trendy Duitse hoofdstad. Ook kun je denken aan het echte Italië door naar Turijn te gaan, naar Malta als andere top locatie om Engels te leren, of Polen, denk aan de hoofdstad Krakau met alle mooie bezienswaardigheden.

Voor ieder wat wils!

ACCOMMODATIE

Kies je voor een Hotel, GastgezinHostel of Groepsaccommodatie? Die vraag is aan jou, de verschillende steden hebben ieder eigen verblijfsopties. 

Bij een groepsaccommodatie heb je alle leerlingen bij elkaar, dit is goed voor teambuilding en elkaar beter leren kennen. Bij Gastgezinnen wordt er alles aan gedaan om de studenten het gevoel te geven ‘part of the family’ te zijn. Een Hotel of Hostel, geeft groepjes studenten de kans hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, met daarbij toch de gezelligheid van het samen eten.

PARTNERS

ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.
Als partners hebben we: Ardmore language schools, PGL, Kingswood inspiring learning, Stayokay.

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!
Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.
Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?
Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen of op kamp met school. Meer weten?

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!