Ga naar de inhoud

actief groepsuitje gezocht?

Als evenementenbureau in utrecht organiseren wij de leukste!

EVENEMENT ORGANISEREN VOOR:

Schoolkamp kinderen op reis
SCHOOL
Met school een introductiedag organiseren. Of met meer dan 100 leerlingen een wisselprogramma in Utrecht. Dat vinden wij een leuke uitdaging!
evenement bedrijven
BEDRIJF
Bedrijfsfeest, teambuilding activiteit of op Jeu de Boulen? De allerleukste bedrijfsuitjes organiseren wij in Utrecht, maar ook in andere steden zijn veel leuke groepsuitjes!
Evenement studenten
STUDENTEN
Een bierproeverij of cocktailworkshop? Aansluitend borrelen of op stap in Utrecht. Ideeën nodig voor actieve uitjes voor studenten, geen probleem!
evenement vrienden en familie

ANDERE GROEPEN

Een familiedag of vriendenweekend, daar weten wij wel raad mee. Gezellig eten of suppen of steppen door de stad!

GROEPSUITJE OP LOCATIE OF IN UTRECHT?

WAT ZIJN LEUKE ACTIEVE GROEPSUITJES?

Op zoek naar een leuk actief groepsuitje? Dan zit je goed! Wij kennen genoeg actieve uitjes van stad tot buitenland. Denk aan een dagje Utrecht, dierentuin of pretpark. Maar ook cocktail workshops, borrelhapjes en bourgondisch tafelen is erg populair. Vaak is een combinatie van deze elementen perfect! Even lekker uitsloven met een steptocht door de stad om daarna zelf chocolade te gaan maken in een museum.  Actief en gezellig, dat is waar wij voor gaan!

EVENEMENTEN BUREAU IN UTRECHT GEZOCHT?

Wij zijn een evenementenbureau in Utrecht en organiseren verschillende leuke en actieve dagjes uit. Van bedrijfsevenementen tot dagjes weg voor schoolgroepen. Wij bedenken en organiseren jouw dag van begin tot eind en werken deze volledig uit. Op kantoor schakelen wij met alle leveranciers, op locatie is een aanspreekpunt die jullie de gehele dag begeleidt. 

WAT ORGANISEERT MANDERS TRAVEL & EVENTS PRECIES?

Naar wat voor een groepsuitje zijn jullie op zoek? Op locatie of is Utrecht een interessante locatie? Wanneer wij dit weten gaan we voor jullie aan de slag. We zoeken leuke activiteiten, plannen deze eventueel met vervoer en begeleiden jullie de gehele dag. Dit alles zodat jullie evenement op rolletjes verloopt. Bang dat je honger krijgt? Een lekker hapje eten of borreltje tussendoor is geen probleem. Wat dacht je van een lunch op de boot, of picknick in de natuur? Het kan ons niet gek genoeg!
Niet al onze uitjes zijn actief, we kennen ook leuke quizzen, bourgondisch tafelen of een bijvoorbeeld een cocktailworkshop.  Liefde gaat door de maag, liefde voor deze events ontstaat hierdoor vanzelf!

EEN GEZELLIG GROEPSUITJE IS HET BELANGRIJKSTE

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIG SCHOOLKAMP!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

WAT VOOR ACTIVITEITEN ORGANISEREN WIJ ALS
EVENEMENTENBUREAU IN UTRECHT?

ACTIVITEITEN VOOR GROEPSUITJES

JEU DE BOULEN

Jeu de boules in Utrecht

JEU is een tent met ballen. Ben jij klaar om te laten zien dat Nederlanders minstens net zo goed zijn in deze tres Franse sport? Kom in Utrecht je vrienden verslaan, een drankje drinken of een plank de petanque proeven.

COCKTAIL WORKSHOP

Cocktail workshop Utrecht

De zintuigen prikkelen met geur, kleur en smaak. Iedereen uit de groep maakt een aantal cocktails, eventueel alcoholvij. Wat dacht je van cocktail-quiz of leer een paar echte show-elementen met het lesje flairbartending. Succes en cheers!

STEPPEN

evenement steppen in utrecht

Diverse mooie routes steppen, ofwel kickbiken, door de natuur of binnenstad. Denk bijvoorbeeld aan een rondje Singel in Utrecht. Steppen is ideaal te combineren met een GPS tocht, fototocht of kompastocht door Utrecht. Door het combineren van deze activiteiten wordt het steppen nog uitdagender en aantrekkelijker voor iedereen.

PICKNICK

Ga heerlijk genieten van een homemade picknick met vrienden, familie of je gezin op de prachtige weiden van Amelisweerd of Rhijnauwen. Kies jouw gezelschap uit, dan zorgen wij voor de rest. Wie bezorg jij een geluksmomentje in de natuur? 

(DAGJE) SUPPEN

Dagjesuppen.nl

Suppen is helemaal hip and happening! Het betekent inspanning en ontspanning! Het is een toegankelijke sport en met een korte instructie voor iedereen toegankelijk. Vanuit onze locatie in het centrum van Utrecht kun je diverse mooie routes suppen door de natuur. Ook is de Oude Gracht om de hoek, erg leuk om een keer langs de terrasjes te peddelen in de zomer. Leuk te combineren in een wisselprogramma!

SAMEN KOMEN WE VERDER

OP ZOEK NAAR EEN ANDER GROEPSUITJE?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

Groepsreizen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!