ACTIEVE DAGPROGRAMMA'S

voor scholen, bedrijven en meer

Manders Travel & Events organiseert al 20 jaar met veel enthousiasme groepsreizen en evenementen. Naast wintersport en andere actieve reizen in binnen- en buitenland organiseert Manders Travel ook actieve dagprogramma’s voor scholen, bedrijven en particuliere groepen.

Compleet verzorgt programma op maat voor uw groep

Meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen

 

Enthousiaste gediplomeerde instructeurs

Eigen materialen en eigen evenementenlocaties

Flexibel en persoonlijk. 

VOOR WELKE GROEP BEN JIJ OP ZOEK?

Scholen

Een dag vullend programma op het schoolplein, een dagje weg of inspiratie op doen voor een leuk schooluitje?

Groepen

Vrijgezellengroepen, teamuitjes, vriendengroepen en studentenverenigingen.

Bedrijven

Gezellig met collega's een activiteit waarbij plezier en teambuilding centraal staat.

eigen sup en kanoverhuur

Dagjesuppen.nl

In het centrum van Utrecht hebben wij onze eigen sup en kanoverhuur. Door deze centrale locatie, het grasveld en de Jeu de boulesbar met heerlijke drankjes een ideale locatie voor jouw uitje!
Een actief en uniek bedrijfsuitje op het water! Suppen, kanoën of allebei, het kan allemaal bij Dagjesuppen.nl. Wij zetten graag een compleet programma voor u klaar. Wij proberen een zo compleet mogelijk plaatje voor jullie bedrijf neer te zetten. Een instructie vooraf is altijd inclusief maar we kunnen ook met instructeurs mee het water op. Van te voren kan iedereen ontvangen worden met een hapje en drankje. Liever iets eten en drinken tijdens de pauze halverwege of achteraf een biertje en bittergarnituur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw wensen achter en wij zorgen voor een mooi programma