CITYTRIP UTRECHT

Een Citytrip in eigen land in de prachtige stad Utrecht! In vier dagen leer jij deze stad op je duimpje kennen en ben je bekend met alle ins en outs van deze bijzondere stad. Niet alleen gaan we het water op en leren we de grachten kennen. We gaan ook verschillende musea en bezienswaardigheden af die Utrecht zo bijzonder maken.

We beginnen de week met een gezellig en relaxte teambuilding middag gewoon bij de accommodatie. Hier strijd je samen met je team op punten als samenwerken, sportiviteit en logica. 

In de dagen die hierna volgen worden de sportievere activiteiten afgewisseld met culture activiteiten zoals de Domtoren. Iedereen die in Utrecht verblijft moet een kijkje hebben genomen op, in en onder deze unieke toren. Onder leiding van een gids ga je op avontuur onder de Domtoren en ontdek je de geschiedenis van deze indrukwekkende plek.

Zeg je Utrecht dan zeg je grachten, natuurlijk kan een rondje peddelen op de grachten niet ontbreken. Kies jij voor de SUP of voor de kano? Op deze zomerse wijze ontdek je samen de waterwegen van Utrecht. Vaar langs de gezellige terrasjes op de Oude gracht of ga op bezoek bij de schildpadjes in het Griftpark.

Naast de Domtoren mag het Centraal museum ook niet ontbreken in deze Citytrip. Dit is het oudste stedelijk museum van Nederland. Wie denkt dat dit een saai museum is heeft het mis! Door de afwisseling van  verschillende kunstcollecties zoals Rietveld, Dick Bruna en diverse moderne kunst is er voor iedereen een stukje museum interessant.

Kortom een te gekke week voor iedereen!

Suppen over de Singel in Utrecht.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.