EXPEDITIE TEXEL

Een fantastische week op Texel. De hele week gaan we activiteiten doen die met elkaar in verbinding staan. Verzamel zoveel mogelijk punten en hulpmiddelen om het afsluitende Expeditie-spel zonder strafseconde te volbrengen. 

Wanneer we op het eiland aankomen stappen we op de fiets en vertrekken we naar onze accommodatie, een aantal vooraf ingerichte tenten waar we in slapen. 

Een uniek onderdeel van deze reis is het bezoek aan Ecomare. Dit is het huis van een aantal zeehondjes die worden verzorgd. 

Ook gaan we mee op een garnaalvissersboot. De matrozen laten alles zien en vertellen daarbij leuke verhalen, je kunt met je eigen ogen zien hoe alle bijvangst wordt teruggegooid. 

Verder staan ook het Marine- en Juttersmuseum op het programma. Deze museums zijn alles behalve saai en geven een uniek en leuk beeld op een interactieve manier van Texel en de marine. 

In de avond gaan we lekker samen spelletjes doen en de spannende smokkeltocht.

De Expeditiegame is als afsluiting een waar spektakelstuk, los de puzzel op, maak vuur, brand de fakkel los en zorg dat je als eerste de vlag hijst en je mag jezelf Robinson van Texel noemen.

Vuur maken om de fakkel los te branden op het strand.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.