OUTDOOR LIMBURG

Een sportieve en avontuurlijke reis naar het zuiden van Nederland. In Limburg gaan we veel gave outdoor-activiteiten doen. Zo beginnen we de week in Swalmen met een rondje op de mountainbike en een touwbrugparcours. Daarnaast testen we je Robin Hood skills met het boogschieten. 

In Landgraaf gaan we klimmen op een van de grootste klimparken van Europa en schieten we in de Alpine Coaster op hoge snelheid naar beneden. Dezelfde dag ruilen we de korte broek in voor je skipak en gaan we de sneeuw in! Hier krijgt iedereen (en op elk niveau) les en vrije tijd in een van de grootste skihallen van Europa. 

Als het allemaal nog niet vet genoeg is gaan we ook een dag naar Valkenburg om daar in een nettenparcours in een grot af te leggen. Spring, val en vlieg naar verschillende netten, superleuk! Ook gaan we tegen elkaar strijden met een spannende pot lasergamen in een gangenstelsel van dezelfde grot. Na de grot gaan we met een GPS-tocht door het stadje Valkenburg heen.

De laatste dag gaan we op pad in de hoofdstad van Limburg, Maastricht. Hier gaan we een uur lang onder de grond in een van de vele indrukwekkende grotten waar in de oorlog een onderduikcentrum is gebouwd. We sluiten de dag in Maastricht af met een pot berggolf en een opdrachtenhike op de grootste berg van Nederland.

Bounce Adventure in Valkenburg

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.