op locatie

IN, OP OF RONDOM JE EIGEN SCHOOL

Activiteiten op school is toegankelijk, flexibel, verbindend, betaalbaar en dus voor iedereen! Een groot voordeel van de activiteiten op school is dat het op of rondom school georganiseerd wordt en daarom altijd kan doorgaan. De activiteiten kunnen een onderdeel zijn van een introductiedag, teambuildingsdag, schoolkamp, projectdag of –week of ter vervanging van reizen die niet door kunnen gaan.

Op school kan er meer dan je denkt! Voor de meeste activiteiten is alleen een sportveld of gymzaal nodig. Alle spellen zijn in teamverband en vereist dat leerlingen samenwerken en goed communiceren. Bouw bijvoorbeeld samen de hoogste toren met enkel bamboestokken en elastieken.

VOORBEELDPROGRAMMA

09:00   Uitleg over activiteiten en teamindeling
09.30   Eerste spelronde
                  Groep 1 Shooting games
                  Groep 2 Sport en spel
                  Groep 3 Teambuilding
11.00   Tweede spelronde
                  Groep 1 Sport en spel
                  Groep 2 Teambuilding
                  Groep 3 Shooting games
12.30   Lunch
13.30   Derde spelronde
                  Groep 1 Teambuilding
                  Groep 2 Shooting games
                  Groep 3 Sport en spel
15.00   Eindspel
15.30   Prijsuitreiking

activiteitenaanbod

Sport & spel

sport en spel zijn 5 spellen met een perfecte mix van fysieke en mentale uitdagingen. Tijdens deze games strijden de verschillende teams tegen elkaar om te titel van beste sportteam van school.
- Beachvolleybal
- Kwalleballen
- Knotshockey
- Kubben
- Bubbelvoetbal

teambuilding

Samen winnen is toch leuker dan alleen?! Bij deze spellen staat samenwerken, communiceren en plezier voorop! Met het team wordt bijvoorbeeld een reuze katapult gebouwd met houten palen, touw en elastiek. Vervolgens samen in de juiste positie plaatsen, richten en schieten. Of probeer de uitdagende maar hilarische opdracht; het irrigatiespel waarbij je gefocust en samen te werk moet gaan om het water naar de overkant moet brengen, doormiddel van bamboe. Verdien punten, werk samen en strijd voor de titel! De teambuilding en sport en spel wordt dichtbij de accommodatie georganiseerd.

EXPEDITIE GAMES

"Voltooi samen met je team de opdrachten. Zorg dat je goed communiceert, luistert en samenwerkt. Bij deze opdracht komen de volgende skills binnen een team goed van pas: puzzelen, rekenen, overleven, vuur maken, doorzettingsvermogen, snelheid en teamgeest. Kom er snel achter wie welk talent bezit want de andere teams wachten niet.

Leerlingen verzamelen door opdrachten en uitdagingen cijfers die de combinatie van een slot vormen. Met dit slot kan een kist worden geopend met benodigdheden om zelf vuur te maken. Met dit vuur moet er weer een touwtje worden doorgebrand waardoor de vlag automatisch wordt gehesen. Euforisch moment!

shooting games

Boogschieten, kruisboogschieten, blaaspijpschieten en luchtbuksschieten wie wil dat nou niet!?. Uiteraard onder professionele begeleiding en na een duidelijke uitleg mogen de leerlingen op verschillende soorten targets schieten. Wie is de nieuwe Robin Hood van jullie school?

wellicht ook interessant

citytrip utrecht

Meerdaagse schoolkamp om Utrecht te ontdekken. Lekker sportief met de mountainbike op de heuvelrug, cultureel in het centraal museum of elkaar leren kennen tijdens de puzzeltocht

dagje pretpark

Uitdaging, spanning en amusement voor iedereen. Niet alleen voor leerlingen te gek maar uiteraard ook voor docenten. Een dag vol achtbanen, waterattracties en suikerspinnen.

Dagje utrecht

Ontdek Utrecht met de step, sup of kano (of doe het allemaal!) Utrecht heeft voor iedere leerling wel iets te bieden. Kom er snel achter wat ideaal is voor jouw school.