Ga naar de inhoud

Een uitje of reis, georganiseerd voor

Scholen

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!
Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.
Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?
Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen of op kamp met school. Meer weten?

Een SCHOOLREIS OF DAGJE WEG ORGANISEREN?

HET BESTE VOOR IEDEREEN

Voor scholen organiseren wij de mooiste wintersportreizen, stedentrips, evenementen en schoolkampen. Dit kan binnen Nederland zijn, maar ook in Europa. Het beste voor alle leerlingen, dat is natuurlijk wat je wilt bereiken. We weten dat dit erg lastig is, kijkend naar de verschillende wensen en mogelijkheden. Daarom zijn wij er om te helpen. We nemen hierbij al het werk uit handen en stellen de beste offerte op. Wanneer deze voldoet aan jullie wensen gaan we samen op reis.

MET OF ZONDER OVERNACHTING?

Uitjes zonder overnachtingen zijn onze evenementen bij jullie op locatie of in een stad, denk bijvoorbeeld aan Utrecht. Doe een teambuilding activiteit of ga suppen, steppen of kanoën door de stad, om daarna een hapje te gaan eten bij een van onze vaste leveranciers. Sluit de dag af met jeu de boulen of ga bowlen! Dit is nog lang niet alles, neem contact op voor nog meer inspiratie!

Ben je op zoek naar een langere reis met overnachting? Denk dan aan een stedentrip naar Praag of Berlijn of een van onze andere Europese steden. Ga tijdens de reis downhill steppen, bezoek musea of ontdek de stad met een citygame. Doe de leukste activiteiten en ontdek de binnenstad met gezellige winkels en plaatselijke lekkernijen. Of ga op wintersport met school, overdag tips en tricks van onze eigen ski en snowboardleraren die we met jullie meesturen en ’s avonds een (alcoholvrije) pubquiz. Wij zijn bekend in veel Oostenrijkse gebieden en weten daarom precies waarnaar jullie op zoek zijn!

Laat weten wat jij met jouw school zoekt en organiseer de leukste groepsreis samen met ons! 

GEZELLIGHEID IS HET BELANGRIJKSTE

Wat wij bedoelen met samen op reis? We sturen een eventbegeleider of reisleider met jullie mee. Deze persoon kent alle losse onderdelen en zorgt dat de groep op het juiste moment op de juiste plek is. Het is de schakel tussen alle leveranciers. Deze persoon is de gehele tijd aanwezig en zit er dus bovenop als er zich verrassingen voordoen. 

Het enige waar jullie je druk om moeten maken is de samenstelling van de leukste groep leerlingen die mee gaan en de gezellige sfeer binnen de groep! Wij doen de rest!

EDUCATIEVE REIS GEZOCHT? ETS Travel!

ETS Travel is een onderdeel van Manders Travel & Events. Denk bijvoorbeeld aan een werkweek naar Engeland, verblijven in gastgezinnen in Valencia of ga richting Frankrijk met een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement, perfect voor het curriculum voor internationalisering…

Voor de beste educatieve programma’s naast een leuke, goede verzorgde reis moet je bij ETS Travel zijn!
Ook is het mogelijk in Nederland alles te leren over watermanagement in Zeeland, of een duurzaamheidsprogramma op de Waddeneilanden.

Meer weten hierover? Bekijk de website van ETS Travel, bel ons of vraag een offerte aan!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!