SCHOOLGROEPEN

EEN DAGJE UTRECHT, ACTIVITEITEN OP LOCATIE OF EEN DAGJE WEG

Manders Travel & Events heeft veel ervaring in huis op het gebied van teambuilding– en sportdagen voor grote groepen. Iedere groep is uniek en heeft zijn eigens speciale wensen. Wij proberen dat altijd te vertalen naar een op maat gemaakt programma waarin uw specifieke wensen het beste naar voren komen. We denken graag met u mee om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Zowel een dagje weg als een dagje op locatie, zoals uw eigen school, kunnen wij realiseren. Gezellig het jaar afsluiten in de Efteling of misschien elkaar beter leren kennen tijdens een teambuilding dag als onderdeel van de introductieweek. Alles is mogelijk!

Liever even overleggen of kennismaken? Maar dan hier vrijblijvend een afspraak.

dagje utrecht

Wij gaan ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke ervaring in Utrecht beleven. Ontdek Utrecht op haar mooist, vanaf het water of vanaf het droge. Sluit de dag af met een spannende pot Jeu de Boules en een hapje en drankje. Ter land, ter zee en op de baan!
Al onze evenementen starten met een warm welkom door jullie eigen eventmanager. Hij of zij gaat ervoor zorgen dat jullie ervaring ook echt onvergetelijk wordt!
Onze locatie op Paardenveld biedt de perfecte uitvalsbasis voor jullie evenement. Je kunt omkleden in onze kleedruimtes en je bagage achterlaten in ons depot. Daarnaast is het slechts 10 minuten lopen vanaf station en genoeg parkeermogelijkheid.
Pak een gekoeld drankje uit de koelkast en start na duidelijke instructie met de activiteit. Ga je het water op? Dan krijg je natuurlijk waterdichte zakjes mee, zo kun je gewoon je telefoon en andere waardevolle spullen meenemen. En foto’s maken van jullie dag!
Onderweg zijn er genoeg faciliteiten om even te pauzeren. Lekker op terras, of even uitrusten in een van de vele parken.
Kortom, genoeg te beleven en doen in Utrecht. En wij zorgen voor jullie perfecte dag hier.

Steppen

Ontdek Utrecht op de step! Step samen door deze fantastische stad en ontdek de mooiste plekjes.

Suppen

Na een korte uitleg ga je zelf op pad. Kies jij de historische route over de oude gracht of zoek je de ruimte op op de singel?

DOMunder

DOMunder is een historische attractie onder het Domplein in Utrecht voor leerlingen van alle leeftijden. .

Oude Gracht

De bekendste gracht van Utrecht. Ontdek Utrecht met een leuke en grappige puzzeltocht .

IN, OP OF RONDOM SCHOOL

Activiteiten op school is toegankelijk, flexibel, verbindend, betaalbaar en dus voor iedereen! Een groot voordeel van de activiteiten op school is dat het op of rondom school georganiseerd wordt en daarom altijd kan doorgaan. De activiteiten kunnen een onderdeel zijn van een introductiedag, teambuildingsdag, schoolkamp, projectdag of –week of ter vervanging van reizen die niet door kunnen gaan.

Op school kan er meer dan je denkt! Voor de meeste activiteiten is alleen een sportveld of gymzaal nodig. Alle spellen zijn in teamverband en vereist dat leerlingen samenwerken en goed communiceren. Bouw bijvoorbeeld samen de hoogste toren met enkel bamboestokken en elastieken. 

Shooting games

Boogschieten, kruisboogschieten, blaaspijpschieten en luchtbuksschieten wie wil dat nou niet!?

Sport & spel

De perfecte mix van fysieke en mentale uitdagingen. Tijdens deze spellen strijden de verschillende teams tegen elkaar om de titel.

Teambuilding

Samen winnen is toch leuker dan alleen?! Bij deze spellen staat samenwerken, communiceren en plezier voorop!

GPS tocht

Ga met jouw eigen team op pad, Doe leuke, grappige en uitdagende opdrachten met de GPS. Wie is er het snelste terug bij school?

DAGJE WEG

Laat de adrenaline door je lijf gieren. Een bezoek aan een pretpark is een fantastische activiteit voor jonge en oude leerlingen. Ze kunnen los door het park lopen en zelf bepalen waar ze in durven. In Nederland zijn veel pretparken te vinden in elke windstreek. Bijvoorbeeld Walibi,  De Efteling of Toverland. Over de grens zijn ook een aantal leuke parken te vinden. Zoals: Bobbejaanland in België, Phantasialand in Duitsland of Disneyland Parijs. Disneyland Parijs is ook leuk te combineren met een stedentrip Parijs. Het bezoek aan het pretpark kan inclusief vervoer worden aangeboden.

Pretpark

Boogschieten, kruisboogschieten, blaaspijpschieten en luchtbuksschieten wie wil dat nou niet!?

Citytrip

De perfecte mix van fysieke en mentale uitdagingen. Tijdens deze spellen strijden de verschillende teams tegen elkaar om de titel.

Snowworld

Samen winnen is toch leuker dan alleen?! Bij deze spellen staat samenwerken, communiceren en plezier voorop!