Ga naar de inhoud

Evenement voor scholen

Als evenementenbureau in utrecht organiseren wij originele en actieve activiteiten!

MOGELIJKE ACTIVITEITEN VOOR MIDDELBARE SCHOLIEREN

CITYCHALLENGE

City challenge Utrecht

Een game door de stad, bijvoorbeeld Utrecht! Doe een foto speurtocht, ga op zoek naar het oudste gebouw van de stad en eet een plaatselijke lekkernij. Niet uitdagend genoeg? Ga dan voor de escape game door de stad, of speel jachtseizoen op een Manders manier… dat is pas een uitdaging!

STEPPEN

evenement steppen in utrecht

Diverse mooie routes steppen, ofwel kickbiken, door de natuur of binnenstad. Bijvoorbeeld een rondje Singel in Utrecht. Steppen is ideaal te combineren met een GPS tocht, fototocht of kompastocht door Utrecht. Door het combineren van deze activiteiten wordt het steppen nog uitdagender en aantrekkelijker voor iedereen.

WORKSHOPS

Vlaaibakken in Limburg Manderstravel

Leuke workshops. Bijvoorbeeld vlaaibakken in Limburg, strandjutten in Zeeland en leren schilderen als Bob Ross op Texel. De ideale manier om elkaar tijdens een activiteit beter te leren kennen! Ook actieve workshops zoals wandklimmen of bamboestiek zijn uitdagend, het teamverband versterkend!

SUPPEN & KANÖEN

Dagjesuppen.nl

Suppen is helemaal hip and happening! Het betekent inspanning en ontspanning! Een toegankelijke sport en met een korte instructie voor iedereen toegankelijk. Vanuit onze locatie in het centrum van Utrecht kun je diverse mooie routes suppen door de natuur. Ook is de Oude Gracht om de hoek, erg leuk om een keer langs de terrasjes te peddelen in de zomer. Leuk te combineren in een wisselprogramma!

EVENEMENT IN UTRECHT OF BIJ JULLIE OP SCHOOL!

EEN DAGJE WEG MET SCHOOL, OF ANDER KLASSENUITJE

Jarenlang organiseren wij al wintersportreizen voor scholen, maar ook stedentrips en schoolkampen zijn een groot succes. Daarnaast verzorgen we ook nog andere schoolactiviteiten zonder overnachting. Denk hierbij aan leuke klassenuitjes zoals een dagje dierentuin of pretpark zoals Walibi of Efteling. Vooral bij Utrecht kunnen we vanaf onze eigen locatie allerlei gave activiteiten doen. Maar ook op jullie school locatie zelf kunnen wij de juiste spullen brengen voor teambuilding activiteiten, een gezellige spellenmiddag of andere schoolactiviteit! 

ACTIEF SCHOOLUITJE IN UTRECHT

Een actief schooluitje in Utrecht bij ons start of eindigt altijd met een gave activiteit. Denk aan steppen, suppen of kanoën door de prachtige Utrechtse grachten of een spannende escape- of jachtseizoengame. Hierna met z’n allen een hapje en een drankje doen in een café, op een boot of anders lekker picknicken. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos!

Omdat wij ons kantoor in Utrecht hebben, kennen wij de stad op ons duimpje en organiseren we hier de meest succesvolle schoolactiviteit of klassenuitje!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

Zo kan De dag er uit zien

Voorbeeld programma:
10:00 – 10:30: Ontvangst, uitleg geven over suppen/kanoën
10:30 – 12:30: Suppen/kanoën door de grachten van Utrecht
12:30 – 13:00: Stuk fruit en ranja
13:00 – 15:30: Opdrachtentocht
15:30 – 17:00: Vrije tijd in Utrecht

 

OP ZOEK NAAR EEN REIS VOOR MIDDELBARE SCHOLIEREN?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

Schoolkampen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!