Ga naar de inhoud

Wintersport met school

wintersport met een hele bus vol met leerlingen

SAMEN OP WINTERSPORT MET SCHOOL

EEN GEWELDIGE REIS, DAT IS HET DOEL!

Een skireis met school is een actieve en leuke ervaring voor leerlingen en docenten. Elk skikamp of snowboardkamp is een geweldige toevoeging aan de tijd op het voortgezet onderwijs.
Wij doen altijd ons best om de reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Zo hebben wij al onze accommodaties gecheckt en is de communicatie met de gastheer of -vrouw altijd prettig.

Naar welk gebied wil jij graag? Wat voor invulling wil je naast het skiën en/of snowboarden en wat vind je belangrijk bij een accommodatie? Zodra wij dit op een rijtje hebben, gaan we aan de slag. We stellen een offerte op, passen naar wens hier en daar nog wat dingen aan en dan kan het organiseren beginnen.

Naast betrouwbare accommodaties hebben wij veel vaste partners waardoor we voor uw schoolreis een passende en scherpe offerte kunnen aanbieden. Een voorbeeld hiervan is Pouw Vervoer. De grootste busmaatschappij van Nederland vervoert ons al jaren naar de sneeuw.

BEGELEIDING TIJDENS DE REIS

Wat ons uniek maakt is het team van toppers dat wij met jullie meesturen. Zij zorgen er ieder seizoen weer voor dat alle skireizen soepel verlopen. Naast ski- en snowboardles nemen ze ook de rol als reisleider en entertainer op zich. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de skipas, skibus of avondprogramma’s. 

Een wintersportreis voor school staat voornamelijk in het teken van skiën of snowboarden maar in de avonden maken we het ook altijd gezellig. Zo is er een leuk en gevarieerd aanbod aan avondactiviteiten. Bijvoorbeeld een fakkeltocht of een actieve rodelavond.

Op reis sturen wij een reisleider met jullie mee die de schakel is tussen alle leveranciers en de leraren. 

ACCOMMODATIE

SKIGEBIED

VERVOER

SKILERAREN

ACTIVITEITEN

EEN REISLEIDER MEE OP REIS

De reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers, buschauffeur(s) en leraren van de school. Deze persoon zal de groep begeleiden en zorgen dat iedereen op het juiste moment om de juiste plek is. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat wij er bovenop zitten als zich verrassingen voordoen. Deze persoon is in het bezit van een VOG. Graag gaan wij voorafgaand aan de reis in gesprek over deze samenwerking, zodat we van beide kanten aan de verwachtingen kunnen voldoen.

WAT REGELEN WIJ EN WAT REGEL JIJ?

De inschrijfpagina voor grote groepen, het gehuurde materiaal, schakelingen met accommodaties en het busvervoer; dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van onderdelen die wij voor jullie verzorgen!

Jullie hoeven alleen maar te bedenken welke collega’s jullie meenemen op deze gezellige skireis!

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIGE WINTERSPORT SCHOOLREIS

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en stellen de beste offerte op. Dankzij jaren ervaring en onze vaste partners, weten wij wat te verwachten is.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen. 

VOORBEELDEN VAN ACCOMMODATIES

Hotel Josef

Ideaal voor schoolgroepen

Hotel Josef

Schone en comfortabele kamers met goed eten. Goed afgestemd op schoolgroepen. Het is een gastvrij hotel met rustige ligging.

Gasthof Steigerhof

Accommodatie voor maximaal 70 gasten

Gasthof Steigerhof

Een jeugdherberg en boerderij. Geschikt voor familie of andere groepsreizen. De jeugdherberg heeft gedeelde douches en toiletten, de boerderij heeft twee- of drie-persoons kamers met douche en toilet.

Haus Brunhilde

Dichtbij skigebied Zell am See-Kaprun

Haus Brunhilde

Een knusse accommodatie met grote openbare zaal. Twee en driepersoonskamers met een relaxte en gemoedelijke sfeer.

SKIGEBIEDEN TOP 4

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN WINTERSPORT?

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

evenement

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Schoolkampen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!