Skireis

Met school op wintersport

Een skireis met school is een actieve en leuke ervaring voor leerlingen en docenten. Elk skikamp of snowboardkamp is een geweldige toevoeging aan de tijd op het voortgezet onderwijs.

Wij doen altijd ons best om de reis zo comfortabel te laten verlopen. Zo hebben wij al onze accommodaties gecheckt en is de communicatie met de gastheer of -vrouw altijd prettig. 

Naast betrouwbare accommodaties hebben wij veel vaste partners waardoor we voor uw schoolreis een passende en scherpe offerte kunnen aanbieden. Een voorbeeld hiervan is Pouw Vervoer. De grootste busmaatschappij van Nederland vervoert ons al jaren naar de sneeuw.

Wat ons uniek maakt is het team van toppers. Zij zorgen er ieder seizoen weer voor dat de alle skireizen soepel verlopen. Naast ski- en snowboardles nemen ze ook de rol als reisleider en entertainer op zich. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de skipas, skibus of avondprogramma’s. 

Een wintersportreis voor school staat voornamelijk in het teken van skiën of snowboarden maar in de avonden maken we het ook altijd gezellig. Zo is er een leuk en gevarieerd aanbod aan avondactiviteiten. Bijvoorbeeld een coole fakkeltocht of een actieve rodelavond.

ONZE TOP 5 SKIGEBIEDEN