• +31 30 227 14 38
  • info@manderstravel.nl

Stedentrip

  • Vaste vervoerder
  • Avondprogramma's
  • Lid van GGTO

Ontdek nieuwe steden met school

In Nederland en Europa zijn veel fantastische steden te vinden. Zelfs een tweede of derde bezoek aan dezelfde stad biedt nog veel ontdekmogelijkheden. Zeker als je de stad vanuit een ander oogpunt bekijkt. 

Wij bieden een mooi cultureel en educatief programma in een maar liefst 16 Europese steden

In elke Citytrip staat een unieke citygame * centraal. Met onze smartphone, waarop een app is geïnstalleerd, die werkt op GPS en internet, gaan de leerlingen in het stadscentrum verschillende opdrachten uitvoeren. Dit is een geweldig stadsspel speciaal voor scholen ontwikkeld in diverse Europese steden. Zeer geschikt om leerlingen zelfstandig en op een aansprekende manier de stad te laten ontdekken. Door middel van de citygame krijgen de leerlingen de kans om zelf door de stad te lopen aan de hand van allerlei uiteenlopende opdrachten. Optioneel: de game is in bepaalde mate aanpasbaar aan de wensen vanuit school. 

Daarnaast vullen we het programma aan met de lokale bezienswaardigheden en activiteiten.

* De citygames bieden wij aan in samenwerking met Toon en Carina van Wave Citygame. Zij zijn de aanjagers, bedenkers en ontwikkelaars van de citygames.

 

MAAK UW KEUZE

Citytrip maastricht

CJP-CULTUURKAART

Een deel van onze stedentrip is te betalen met de cultuurkaart, aangezien Manders Travel zelf acceptant is van de cultuurkaart. Heeft u nog budget over? Laat het ons weten zodat wij een mooi voorstel kunnen doen.

NEDERLAND

In Nederland zijn talloze steden die nog niet zijn bezocht door leerlingen en soms ook docenten. Op het onderstaande kaartje staan de Nederlandse steden waar wij ons programma aanbieden.

Leer Nederland beter kennen! Ga op ontdekkingsreis door dé hoofdstad, hofstad of havenstad of beleef de gezellige straatjes van Maastricht.

Liever een natuurlijke omgeving? Dat is mogelijk! Ga met je muis over de stad en vind de steden waar een natuurlijk programma mogelijk is. 

EUROPA

Een reis met school buiten Nederland is een unieke ervaring die leerlingen zich nog lange tijd zullen herinneren. Met klasgenoten in een hotel, tent, gastgezin of jeugdherberg samen bijzondere momenten meemaken is een geweldige toevoeging aan de loopbaan van de scholier op het voortgezet onderwijs. 

Onze zuiderburen verkennen, de Eiffeltoren van dichtbij bekijken of de geschiedenis van de Berlijnse muur van wel heel dichtbij ontdekken. Ga met je muis over de puntjes om te zien welke steden wij aanbieden met ons programma. Het programma is flexibel en aanpasbaar waardoor u uw eigen draai aan de stedentrip kan geven.

Naar alle bestemmingen wordt per luxe touringcar gereisd.