Ga naar de inhoud

sAMEN op een

georganiseerde Stedentrip!

OP STEDENTRIP VOLLEDIG GEORGANISEERD MET EEN GROEP...

stedentrip scholieren

SCHOLIEREN

Een georganiseerde stedentrip. Naar Parijs, Kopenhagen of London... een reis organiseren voor een school kan lastig zijn. Weten wat wij voor jouw school kunnen betekenen?
stedentrip bedrijven

COLLEGA'S

Een stad leren kennen en elkaar beter leren kennen? Citytrips naar verschillende steden. Dat is nog eens een leuk bedrijfsuitje! Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen!
stedentrip studenten

STUDENTEN

Op reis met de studentenvereniging? Wil je naar Praag of liever zuipen in Brugge. Hop in de bus en ga op weg naar een super studentenreis met een volledig georganiseerde stedentrip.

EEN STEDENTRIP INCLUSIEF BUSREIS

WAT IS EEN STEDENTRIP?

Een korte vakantie naar een stad, met activiteiten en culturele uitstapjes. Vertrek vroeg, blijf slapen, geniet een aantal dagen van de stad en kom laat pas weer terug naar huis. Dat is de manier om het beste te halen uit een stedentrip!

Kies een stad, bepaal de groepsgrootte en wij doen de rest. Meestal ga je minimaal 2 tot wel 5 dagen naar jouw stad naar keuze. Ga een gezellig weekendje of midweek weg, ontdek verschillende bezienswaardigheden, topattracties en geniet van plaatselijke lekkernijen.

Onze favoriete steden zijn Praag, Londen, Kopenhagen en Parijs, maar ook voor andere steden zoals Kopenhagen, Wenen en Krakau krijgen wij steeds meer aanvragen. Laat je inspireren door onze lijst aan stedentrips en vraag een offerte op voor een van deze geweldige bestemmingen.

Met welk doel wil jij naar deze stad op reis? Cultuur snuiven door bij gastgezinnen te overnachten, genieten van de natuur met een rondvaarttocht door de stad of alles leren van de geschiedenis van dit land of stad door een museumbezoek?

WELKE STAD IS LEUK VOOR EEN CITYTRIP?

ACCOMMODATIE

STAD

VERVOER

REISLEIDER

ACTIVITEITEN

REISLEIDER MEE OP REIS

Een citytrip wordt nog leuker door de begeleiding van de reisleider die wij met jullie meesturen! Een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de activiteiten, accommodatie(s), leveranciers en buschauffeur(s). Deze persoon zal de groep begeleiden en zorgen dat iedereen op het juiste moment om de juiste plek is. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat wij er bovenop zitten als zich verrassingen voordoen.

INCLUSIEF BUSREIS, OVERNACHTING EN EXCURSIES

Wat wij allemaal organiseren voor deze stedentrip? Jij bepaalt de stad, wij regelen de overnachting, excursies, busreis, reisleider en activiteiten. Een overnachting kan in een gastgezin, hostel of hotel. Excursies naar de dierentuin, musea, rondvaartboot of bezienswaardigheden bekijk en bezoeken, de mogelijkheden zijn eindeloos! Andere activiteiten waar je aan kan denken is een fotospeurtocht of gps-tocht door de stad.

EDUCATIEVE REIS GEZOCHT? ETS Travel!

ETS Travel is een onderdeel van Manders Travel & Events. Denk bijvoorbeeld aan een werkweek naar Engeland, verblijven in gastgezinnen in Valencia of ga richting Frankrijk met een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement, perfect voor het curriculum voor internationalisering…

Voor de beste educatieve programma’s naast een leuke, goede verzorgde reis moet je bij ETS Travel zijn!
Ook is het mogelijk in Nederland alles te leren over watermanagement in Zeeland, of een duurzaamheidsprogramma op de Waddeneilanden.

Meer weten hierover? Bekijk de website van ETS Travel, bel ons of vraag een offerte aan!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

SAMEN KOMEN WE VERDER

IETS ANDERS DAN EEN GEORGANISEERDE STEDENTRIP?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

events

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Groepsreizen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!