Meteen naar de inhoud

WATERSPORT

PLEZIER OP HET WATER!

Zeilen, Suppen en Kanoën
Een watersportdag of zeilkamp wordt volledig naar uw wens samengesteld. Wij hebben ervaring met het organiseren van verschillende wateractiviteiten. Verder werken we enkel samen met betrouwbare partners die ons ondersteunen om voor jullie de perfecte dag neer te zetten. Wij bieden vanaf onze eigen verhuurlocatie in Utrecht op 400 meter van het Centraal Station een volledig watersportprogramma aan tegen zeer lage kosten. Uw  leerlingen leren Utrecht kennen vanaf het water, zijn sportief bezig en leren nieuwe sporten kennen. Tevens kunnen we een watersportprogramma op locatie aanbieden. Wij komen dan met onze materialen en instructeurs naar u toe!

DAGJE SUPPEN

Peddelen met pubers!

Suppen betekent inspanning en ontspanning op het water. Wij laten leerlingen op een leuke manier kennis maken met deze nieuwe watersport. In Utrecht of bij u op locatie!

Kosten
Een dagje suppen & kanoën kan vanaf € 9,50 per leerling. Daarbij zijn de begeleiden docenten bij ons vrij van kosten. Onze gediplomeerde instructeurs begeleiden de leerlingen.

Cultuurkaart
Manders Travel is Cultuurkaart-acceptant. In veel gevallen kunt u een dagje op het water (deels) betalen met de Cultuurkaart!

Op locatie
Is de groep wat groter dan kunnen we uitwijken naar recreatieplas Everstein in Vianen of we kunnen naar een geschikt water bij u in de buurt komen. Wij rekenen graag de kosten voor u uit voor een watersportdag op locatie.

Hoe ziet de dag eruit?
Deze watersportdag kunt u boeken van maandag tot en met vrijdag, van april tot en met september, buiten de schoolvakanties.

Verschillende mogelijkheden;
We bieden verschillende programma’s aan. Suppen kan bij u op locatie, of u kiest een Rondje Oude Gracht van 1,5 uur in Utrecht (€ 9,50 p.p.) tot zelfs een Dagje Suppen (4,5 uur). Bij elk programma zetten wij een gediplomeerde instructeur in en begeleiden wij de leerlingen op het water.

Dagje Suppen (vanaf € 19,50 pp)
10:00 uur:   Instructie op de kant (houding en techniek)
10:20 uur:   Eerste oefeningen in het water (draaien, remmen en noodstop)   
11:00 uur:   Challenges (vlot bouwen, yoga en koprol)
12:00 uur:   Lunch (meegebrachte lunch nuttigen in het park Lepelenburg) 
12:30 uur:   Kanoën (instructie en techniek)
14:00 uur:   Race (op snelheid van a naar b)
14:30 uur:   Einde programma (groepsfoto)

Vervoer
Komt u naar Utrecht dan kan dat per touringcar, maar ook per trein. Onze locatie ligt op een steenworp van Utrecht CS. Wilt u reistijd en reiskosten besparen, dan komen wij gewoon naar u toe! Er is meestal wel water te vinden op fietsafstand van school.

Veilig en verantwoord
Het programma is volledig in de buitenlucht en dus heel veilig! Omdat
het helemaal Corona-proof is kan het in principe altijd doorgaan. Om het programma voor u zo verantwoord mogelijk aan te bieden hebben wij zeer coulante annuleringsvoorwaarden. Namelijk tot 7 dagen vooraf kosteloos annuleren of verzetten zonder opgave van reden! Dus is het niet veilig, of is het slecht weer of ziet de directie het toch niet zitten, geen probleem!

Sportoriëntatie
Op veel scholen krijgen de leerlingen sportoriëntatie aangeboden tijdens de lessen LO. Leerlingen krijgen tijdens deze uren de kans om kennis te maken met sporten die niet in het curriculum worden aangeboden. Suppen en Kanoën zijn uitermate geschikte watersporten om aan uw leerlingen aan te bieden.

Maatwerk
Past ons programma niet helemaal bij uw plannen? Laat het ons gerust weten. Er is veel mogelijk! Zoals losse verhuur van onze boards en kano’s of juist een uitgebreider programma met verschillende spellen en teambuildingsactiviteiten op het droge.


Gratis LO Sectie uitje?

Voor de Sectie LO bieden we ter kennismaking bovenstaand programma gratis aan.  Sportief, Corona-proof en gezellig! 

Interesse? 
Stuur ons direct een mailtje en wij nemen  contact met u op!

Graag tot op het water!

ZEILKAMP

Voor de wind!

Voor of in de wind, het wordt in ieder geval een fantastische ervaring. Veel leerlingen hebben nog nooit gezeild, terwijl Nederland perfect is voor deze vaarsport. Verleg grenzen, werk samen op een boot en leer zeilen!

De week
We organiseren de zeilweek samen met ervaren zeilinstructeurs. Rondom het zeilen organiseren wij vervoer, accommodatie, avondprogramma’s en eten & drinken.

Zeildiploma
Het doel van de week is het behalen van het zeildiploma. (CWO1) Leerlingen die al ervaring hebben kunnen opgaan voor CWO2 of CWO3.

Maatwerk
Afhankelijk van wensen, budget, seizoen en doelgroep stellen wij graag een reis voor u samen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Skigebieden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

9

Klein gebied

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

8

medium gebied

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

7

groot gebied

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

of we gaan Samen ergens anders heen?