ZEELAND CREATIEF

Een heerlijk ontspannende en creatieve week in Zeeland. We starten de week bij Neeltje Jans, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles leren over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953! Misschien zien we zelfs een zeehond of bruinvis. 

Vervolgens hebben we een superschattige activiteit: we gaan wandelen en knuffelen met echte alpaca’s. Verder hebben we een rustige dag op het strand waar we zandsculpturen gaan maken, bij slecht weer gaan we lekker naar het zwembad. Op het strand gaan we met een echte jutter op zoek naar bijzondere (on)natuurlijke dingen die aanspoelen op het strand van Zeeland. 

Onze thuisbasis is vaak het indrukwekkende Kasteel Westhove in Domburg. Op dag drie krijgen we in de kasteeltuin een echte workshop schilderen volgens Bob Ross, wie kent hem niet? (anders, zoek hem op!) Het schilderijtje kun je thuis aan de muur hangen. 

Op de laatste dag bezoeken we Willy Wonka’s chocolademuseum en lopen we al chocola-etend door de hallen. Daarna is het tijd voor een beetje vrije tijd in Middelburg voor we met de touringcar weer naar school rijden. Een superleuke week!

Een onderkomen tijdens Zeeland Creatief.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.