Ga naar de inhoud

Samen naar de sneeuw

Wintersport groepsreizen

EEN GEORGANISEERDE WINTERSPORT GROEPSREIS VOOR...

Wintersport scholen

SCHOOL

Een reis organiseren voor een school kan lastig zijn. Weten wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Bekijk alle wintersportgebieden, leuke accommodaties en avondactiviteiten voor scholen...
Wintersport bedrijven

BEDRIJF

Met al jouw collega's op wintersport? Iedere dag après skiën of juist 's avonds een zaal om op locatie te kunnen werken. Het grootste en mooiste skigebied of juist klein voor beginners. Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen!
wintersport studenten

STUDENTEN

Op reis met de studentenvereniging? Een volle bus richting Oostenrijk, een accommodatie langs de piste. Rollend van de après ski naar bed of feestzaal in de accommodatie?! Wij organiseren precies waar jij naar op zoek bent.

SAMEN EEN WINTERSPORT ORGANISEREN

IS DAT MOEILIJK? EEN GROEPSREIS WINTERSPORT ORGANISEREN?

Met een grote groep op wintersport is natuurlijk hartstikke gezellig, maar het regelen van een wintersport groepsreis kan best een uitdaging zijn. Wanneer jij de wensen van jouw groep in grote lijnen op papier hebt staan, gaan wij je helpen! Van groot skigebied, tot een kleiner gezellig familiegebied. Als echte wintersportfanaat naar een groot skigebied, of toch liever ook après-skiën in Oostenrijk.

Met z’n allen in de bus richting de sneeuw, op weg naar een accommodatie voor een wintersport met jouw grote groep!

Wij sturen een reisleider met je mee. Alles om de georganiseerde groepsreis zo goed mogelijk uit te voeren. Aangekomen bij de accommodatie neemt onze reisleider het van je over, (gehuurd) materiaal uitdelen, skipassen halen en de piste op!

De bustocht met planning voor vele locaties staat al helemaal voor jou klaar! Wij hebben veel ervaring met onze leveranciers in Oostenrijk en kennen vele locaties op ons duimpje. 

HEBBEN WE SAMEN DE IDEALE REIS UITGESTIPPELD. DAN GAAN WE SAMEN OP PAD!

ACCOMMODATIE

SKIGEBIED

VERVOER

SKILERAREN

ACTIVITEITEN

NOG NIET ZO ERVAREN SKIËRS IN DE GROEP?

Geen probleem! Wij sturen onze eigen Nederlandse skileraren mee op reis, allemaal voorzien van minimaal een anwärter skileraren diploma. Deze skileraren gaan vaak met de busreis mee, om bij aankomst meteen mee te helpen met het uitladen van de bus, het gereedmaken van alle spullen en iedereen te begeleiden. Ook zijn zij de personen die de groep sturen tijdens een eventueel avondprogramma, of als sfeermakers tijdens de après-ski. Bij avondactiviteiten kan je denken aan een fakkeltocht, rodelen of pubquiz. Tijdens het bedrijfsuitje toch nog even werken? Dan zorgen wij voor een zaal bij de accommodatie.

Weten wat onze favoriete skigebieden zijn? Of op zoek naar een goede groepsaccommodatie? Kijk vooral even verder!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

SAMEN EEN GOED SFEERTJE NEERZETTEN

Kom alvast in de stemming terwijl je ons aanbod bekijkt!

Ga lekker zitten, pak een lekker kopje warme chocolademelk, zet je skibril op en waan je in de bergen…

Zet het geluid van je laptop of telefoon aan en druk op play!

SAMEN KOMEN WE VERDER

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN WINTERSPORT?

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

evenement

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Groepsreizen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!