Ga naar de inhoud

Als evenementenbureau in utrecht organiseren wij

originele en actieve Bedrijfsuitjes!

MOGELIJKE ACTIVITEITEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE

JEU DE BOULEN

Jeu de boules in Utrecht

JEU is een tent met ballen. Ben jij klaar om te laten zien dat Nederlanders minstens net zo goed zijn in deze tres Franse sport? Kom in Utrecht je vrienden verslaan, een drankje drinken of een plank de petanque proeven.

COCKTAIL WORKSHOP

Cocktail workshop Utrecht

De zintuigen prikkelen met geur, kleur en smaak. Iedereen uit de groep maakt een aantal cocktails, eventueel alcoholvij. Wat dacht je van cocktail-quiz of leer een paar echte show-elementen met het lesje flairbartending. Succes en cheers!

STEPPEN

evenement steppen in utrecht

Diverse mooie routes steppen, ofwel kickbiken, door de natuur of binnenstad. Denk bijvoorbeeld aan een rondje Singel in Utrecht. Steppen is ideaal te combineren met een GPS tocht, fototocht of kompastocht door Utrecht. Door het combineren van deze activiteiten wordt het steppen nog uitdagender en aantrekkelijker voor iedereen.

PICKNICK

Ga heerlijk genieten van een homemade picknick met vrienden, familie of je gezin op de prachtige weiden van Amelisweerd of Rhijnauwen. Kies jouw gezelschap uit, dan zorgen wij voor de rest. Wie bezorg jij een geluksmomentje in de natuur? 

SUPPEN & KANÖEN

Dagjesuppen.nl

Suppen is helemaal hip and happening! Het betekent inspanning en ontspanning! Het is een toegankelijke sport en met een korte instructie voor iedereen toegankelijk. Vanuit onze locatie in het centrum van Utrecht kun je diverse mooie routes suppen door de natuur. Ook is de Oude Gracht om de hoek, erg leuk om een keer langs de terrasjes te peddelen in de zomer. Leuk te combineren in een wisselprogramma!

ACTIEF BEDRIJFSUITJE IN UTRECHT OF OP LOCATIE?

EEN BEDRIJFSUITJE BIJ MANDERS TRAVEL & EVENTS

Wij vinden het extra leuk om een actief bedrijfsuitje te organiseren. Of in ieder geval met een activiteit als basis. We organiseren reizen naar Oostenrijk, Ardennen en vele andere bestemmingen in Europa. Maar ook in Nederland kunnen we ook lekker actief bezig zijn!

Bij Utrecht kunnen we vanaf onze eigen locatie allerlei gave activiteiten doen. Daarnaast komen wij ook net zo graag op een andere locatie. Bij jullie bedrijf of in een park. Wij kunnen het bijna overal!

ACTIEF BEDRIJFSUITJE IN UTRECHT

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht bij ons, start of eindigt altijd met een gave activiteit. Denk aan (elektrisch) steppen, suppen of kanoën door de prachtige Utrechtse grachten of een spannende escape- of jachtseizoengame. Hierna lekker met z’n alle een drankje en hapje doen bij de Jeu de Boules Bar of lekker picknicken. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos!

Omdat wij ons kantoor in Utrecht hebben kennen wij de stad op ons duimpje. We weten de beste activiteiten te combineren met een hapje en een drankje. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding activiteit. Eerst tegen elkaar strijden tijdens een foto opdrachten tocht, om daarna bourgondisch te gaan tafelen… Eten verbindt zeggen de dan! Dit soort activiteiten organiseren wij ook bij jullie op locatie! Weten hoe wij dit van A tot Z voor jouw bedrijf organiseren? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

Zo kan jouw dag er uit zien

Voorbeeld programma:
10:00 – 10:30: Ontvangst, uitleg geven over suppen/kanoën
10:30 – 12:30: Suppen/kanoën door de grachten van Utrecht
12:30 – 13:00: Omkleden en lopen naar het restaurant
13:00 – 14:30: Lunchen bij een van onze partners
14:30 – 15:00: Uitleg geven over e-choppen
15:00 – 18:00: E-choppen door de natuur van Utrecht
18:00 – 18:15: E-choppers terug brengen en lopen naar het restaurant
18:30 – 21:00: 3-gangen diner bij een van onze partners

OP ZOEK NAAR EEN REIS MET JE COLLEGA'S?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

Groepsreizen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!