Ga naar de inhoud

Wintersport Bedrijf

een supervet winter bedrijfsuitje!

SAMEN MET ALLE COLLEGA'S OP WINTERSPORT!

WAT KOMT DAAR ALLEMAAL BIJ KIJKEN?

Een lang weekend of week met het bedrijf in de sneeuw? Of je nu gezellig wil après skiën, rodelen of liever een teambuilding activiteit wil doen in de avond, wij gaan graag voor jouw wintersport aan de slag! 

Ga bijvoorbeeld met jouw collega’s skiën, snowboarden, sneeuwschoen wandelen of een GPS tocht door de sneeuw.
Een wintersport met het bedrijf is het leukste winter bedrijfsuitje wat je kan organiseren!

OP WINTERSPORT MET HET BEDRIJF,
GEORGANISEERD DOOR MANDERS TRAVEL & EVENTS

Als je een bedrijfswintersport gaat organiseren merk je al snel dat je met verschillende wensen te maken hebt. Wij kennen alle accommodaties en koppelen deze zo goed mogelijk aan de hand van de wensen van de groep. Dit kunnen wij omdat wij werken met vaste partners en betrouwbare accommodaties. Ook zorgen wij voor gehuurd materiaal, vervoer en een inschrijfpagina voor grote groepen. Zo nemen wij al het werk uit handen.

ACCOMMODATIE

SKIGEBIED

VERVOER

SKILERAREN

ACTIVITEITEN

EEN REISLEIDER MEE OP REIS

Wij sturen een reisleider mee met jullie op reis. Deze persoon is de schakel tussen alle leveranciers en collega’s. Hij/zij begeleidt de groep en zorgt dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat wij er bovenop zitten als zich verrassingen voordoen tijdens jullie wintersport met het bedrijf. We gaan voorafgaand aan de reis in gesprek over deze samenwerking, zodat we van beide kanten aan de verwachtingen kunnen voldoen.

NEDERLANDSE SKILERAREN MEE OP WINTERSPORT

Niet alleen een reisleider, maar ook ski- en snowboardleraren zitten bij ons in het totaal pakket. Wij hebben jaren ervaring in het organiseren van skireizen en weten daarom precies wat het beste is voor jullie groep.
Veel beginners, ervaren wintersporters of juist een mix. Laat dat maar aan ons over! Ook helpen de skileraren jullie graag bij het begeleiden van jullie teambuilding activiteit in de avond. De gehele reis staan deze personen voor jullie bedrijf klaar.

Het enige wat jij nog moet doen is het uitnodigen van de gezelligste collega’s van jouw bedrijf met wie jij op skireis wil!

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIGE WINTERSPORT!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen. 

EEN GREEP UIT ONZE ACCOMMODATIES

Katschtalerhof

Toplocatie met geweldig eten

Katschtalerhof

Aan de voet van de Katschberg ligt het Katschtalerhof. Het heeft een traditioneel restaurant en sauna. Deze topaccommodatie heeft een echte Oostenrijkse sfeer.

Hotel Josef

Ideaal voor groepen en families

Hotel Josef

Schone en comfortabele kamers met goed eten. Goed afgestemd op groepen. Het is een gastvrij hotel met rustige ligging. Ook vele wandelroutes vertrekken vanuit deze accommodatie.

Hotel Grundlhof

4-sterrenhotel

Hotel Grundlhof

Een hotel door een familie beheerd, zeer geschikt voor groepen en families. Het eten is erg lekker en goed verzorgd. Bij deze accommodatie zelf is ook een sauna, spellenkamer en ontspanningsruimte.

SKIGEBIEDEN TOP 4 VOOR BEDRIJVEN

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN WINTERSPORT?

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

evenement

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Groepsreizen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!