Ga naar de inhoud

Stedentrip en andere groepsreizen Studenten

sAMEN een groepsreis organiseren

STUDENTEN TOP 3 GROEPSREIZEN

STEDENTRIP EUROPA

Ga op stedentrip in Europa, wij regelen de bus en accommodatie. Wat wil jij gaan doen? Zuipen in lokale barretjes of liever cultuur snuiven in musea of musical. Samen een reis organiseren?

ACTIEF OUTDOOR

Dit programma staat bol van actie en sportiviteit. Ben je klaar voor spanning en sensatie van een hoogte parcours? In de natuur slapen en overleven als een echte robinson? Ga dan mee op outdoorweek!

NEDERLANDSE STEDEN

Eigen land bekijken, de steden die Nederland te bieden heeft kunnen je verrassen. Leuk voor een kleiner budget. Bezoek interessante musea of doe vele leuke (en sportieve) activiteiten.

SAMEN OP GROEPSREIS

VIND EEN LEUKE GROEPSREIS BINNEN EUROPA

Naast wintersport en evenementen, organiseren wij ook groepsreizen naar steden. Wil jij met jouw studentenvereniging een reis maken in de zomer? Laat ons je helpen. We hebben vele leuke reizen klaarliggen, actieve reizen in bijvoorbeeld de Ardennen, maar ook in ons eigen land. 

TEAMBUILDING OF GEZELLIGHEID?

Bij ons hoef je niet te kiezen, bij de reizen die wij organiseren staat gezelligheid voorop. Bij deze gezelligheid zit bijvoorbeeld een teambuilding activiteit of kennismakingsopdracht. Maar denk ook aan een leuke pubquiz, een citygame of kroegentocht. Laat weten wat jouw wensen zijn en wij regelen het!

ACCOMMODATIE

STAD

VERVOER

BEGELEIDING

ACTIVITEITEN

REISLEIDER

Heb je geen idee hoe je deze reis tot een succes maakt? Neem dan een reisleider van ons mee. Deze persoon is de schakel tussen alle leveranciers en zorgt ervoor dat de hele groep op het goede moment op de juiste plek is.

WAT REGELT MANDERS TRAVEL & EVENTS PRECIES?

Vanaf thuis, met de bus naar de accommodatie om daar leuke activiteiten te doen met de juiste begeleiding de stad te verkennen. Dit regelen wij allemaal voor jullie! Het enige wat jullie moeten regelen is een leuke groep studenten en veel gezelligheid meenemen!

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIGE STEDENTRIP OF GROEPSREIS

VOORBEELDEN VAN OVERNACHTINGSPLAATSEN

Hotel

Hotel

Van 3 sterren of 5 sterren. Alles inclusief of alleen ontbijt inbegrepen, er zijn vele mogelijkheden. Heerlijk terugtrekken op je eigen kamer, of liever met een gezamelijke ruimte.

Hostel

Hostel

Een vaak iets goedkopere accommodatie dan een hotel. Voor jongere vaak een goede oplossing. Wel iets minder luxe, comfort en privacy. Als je er toch alleen maar hoeft te slapen, heb je niets anders nodig.

Camping

Camping

Dit is niet meteen buiten de stad, in Parijs is een camping midden in de stad. Denk aan leuke bungalows of met z'n allen in tentjes slapen, super gezellig!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

STEDEN VOOR EEN STEDENTRIP MET STUDENTEN

Londen

LONDEN

Praag

PRAAG

Kopenhagen

KOPENHAGEN

Berlijn

BERLIJN

Wenen

WENEN

HAMBURG

Krakau

KRAKAU

Louvre Parijs

PARIJS

Europa

MEER IN EUROPA!

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

evenement

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!