Ga naar de inhoud

Student wintersport

OP Studenten skivakantie!

Op dit moment krijgen wij veel aanvragen voor studentenwintersport. Hierdoor kan het wat langer duren voordat wij contact opnemen.

SAMEN OP STUDENTEN SKIVAKANTIE

OP WINTERSPORT MET DE STUDENTENVERENIGING

Ben jij op zoek naar een skireis voor studenten? Dat is gegarandeerd een wintersport die je nooit meer gaat vergeten. Het is een actieve en leuke ervaring, goed te combineren met après ski en alles wat geregeld moet worden nemen wij van jullie over.

Wij doen ons best om de reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, we checken de accommodaties en kennen vele skigebieden. Wat willen jullie doen? Een teambuilding activiteit, een fakkeltocht door de bergen of rodelen?

Er moet veel gebeuren voor een groepsreis met studenten, iedereen heeft andere wensen en verwachtingen. Wij denken met je mee!

SCHAKEL ONZE HULP IN VOOR WINTERSPORT MET STUDENTEN

De inschrijfpagina, gehuurd materiaal, schakelingen met accommodaties en busvervoer kunnen wij allemaal voor jou regelen. 
Jij hoeft alleen maar te bedenken wie jij meeneemt op deze gezellige skireis!

Geen idee welk skigebied geschikt is voor jouw groep? Of welke accommodatie gezellig is voor studenten? Daar weten wij meer vanaf!

ACCOMMODATIE

SKIGEBIED

VERVOER

SKILERAREN

ACTIVITEITEN

REISLEIDER BEGELEIDT DE SKIREIS

De reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciersbuschauffeur(s) en leraren van de school. Deze persoon zal de groep begeleiden en zorgen dat iedereen op het juiste moment om de juiste plek is. Dit is niet alleen handigmaar zorgt er ook voor dat wij er bovenop zitten als zich verrassingen voordoenDeze persoon is in het bezit van een VOGGraag gaan wij voorafgaand aan de reis in gesprek over deze samenwerkingzodat we van beide kanten aan de verwachtingen kunnen voldoen

HELP WIJ KUNNEN NIET SKIËN!

Geen probleem, wij hebben een eigen groep ski en snowboardleraren naast ons team reisleiders en mensen op kantoor. Zij leren iedereen skiën en/of snowboarden vanaf de eerste les, maar geven ook gevorderden graag tips.

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIGE
WINTERSPORT VOOR STUDENTEN

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen. 

VOORBEELDEN VAN ACCOMMODATIES

Hotel Josef

Ideaal voor groepen en families

Hotel Josef

Schone en comfortabele kamers met goed eten. Goed afgestemd op groepen. Het is een gastvrij hotel met rustige ligging. Ook vele wandelroutes vertrekken vanuit deze accommodatie.

Bärngartenhof

Geschikt voor groepen tot 60 personen

Bärngastehof

Een huis, uitermate geschikt voor groepen. Je kan hier overnachten in 2 tot 6 persoonskamers met gezamenlijke douches en toiletten op de gang. Ook is er grote eetzaal en een ontspanningsruimte.

Hotel Olympia

De gondel ligt op loopafstand

Hotel Olympia

Dit 3-sterren hotel is perfect om te ontspannen, met uitzicht op de berg. Er zijn 90 kamers voor gasten. Binnen 5 minuten loop je naar het gezellige centrum van Axamer Lizum.

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN WINTERSPORT?

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

evenement

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Groepsreizen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!