Ga naar de inhoud

Hulp nodig bij de organisatie van een

Schoolkamp?

SCHOOLKAMPEN TOP 3

EXPEDITIE TEXEL

Een week vol plezier op het strand, leuke spellen en uitdagende opdrachten. Door goed samen te werken maak je kans om bij het vette eindspel de “Next Robinson van Texel” te worden.

ACTIEF ARDENNEN

Op zoek naar een uitdaging? Ga een paar dagen naar de Ardennen, klim langs rotsen af tijdens een via ferrata of ga raften. Sportief en angsten overwinnen is kenmerkend voor dit vette schoolkamp.

SAMEN ORGANISEREN WE EEN
GEWELDIG SCHOOLKAMP

NEDERLAND OF TOCH EEN KAMP IN HET BUITENLAND?

Ben jij volop bezig met de plannen voor komend schooljaar? Wij kunnen ons voorstellen dat het organiseren van werkweken, introductiedagen en kampen een hele uitdaging is. Naast wintersport, stedentrips en evenementen, organiseren wij ook schoolkampen! 

Over de grens zijn verschillende leuke en actieve dagen weg te vinden. Denk hierbij aan België en Frankrijk. Hier bieden wij verschillende outdoor kampen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hieronder voor de vele gezellige en uitdagende kampen, geschikt voor jouw school en wensen!

Soms wordt nog wel eens vergeten hoe mooi Nederland is. In eigen land is genoeg te doen en te beleven. Er zijn veel steden en andere mooie plekjes waar leerlingen (en vaak ook docenten) nog nooit zijn geweest. Daarnaast is een schoolkamp in eigen land goedkoper dan een buitenlandse trip en daarom ook toegankelijker voor leerlingen met een kleine portemonnee. 

Afhankelijk van het aantal leerlingen, het budget en de wensen vanuit uw school kunnen we een kamp samenstellen dat geheel op maat is. Met of zonder overnachting, met of zonder eten, vlakbij school, op school of toch verder weg.

OP SCHOOLKAMP MET MANDERS TRAVEL & EVENTS

Reisleider, avondactiviteiten, teambuilding of gezelligheid? Bij ons hoef je niet te kiezen, maar bij de reizen die wij organiseren staat gezelligheid voorop. Bij deze gezelligheid zit bijvoorbeeld een teambuilding activiteit of kennismakingsopdracht. Maar denk ook aan een leuke (alcoholvrije) pubquiz, een citygame, disco of karaokeavond. Laat weten wat jouw wensen zijn en wij regelen het!

Hoe wij zeker weten dat dit schoolkamp een succes wordt? Wij sturen een reisleider met jullie mee op kamp. Deze persoon is de schakel tussen alle leveranciers en zorgt ervoor dat de hele groep op het goede moment op de juiste plek is. Ook helpt deze persoon bij de organisatie van de avondprogramma’s en begeleiding van de groep door de stad of op locatie. Bij verrassingen zitten wij er bovenop! 

LOCATIE

VERVOER

ACTIVITEITEN

BEGELEIDING

ACCOMMODATIE

Wat regelt Manders Travel & Events precies?

Nadat jullie wensen in kaart zijn gebracht, gaan wij op zoek. We stellen een passende offerte op, passen deze aan waar nodig en dan voeren wij het schoolkamp uit. Toch liever een andere actieve activiteit of nog iets meer cultuur verwerkt in het programma? Geen probleem, dit regelen wij allemaal voor jullie! 

Vanaf school, met de bus naar de locatie om daar leuke activiteiten te doen. Wij begeleiden de groep bijvoorbeeld in Limburg tijdens het klimmen of skiën, maar ook in het bakken van vlaaien zijn wij een pro! Een ander voorbeeld is Texel, een leuke kamp locatie aan de andere kant van Nederland. Hier halen wij het zand uit schoenen na de teambuilding activiteit op het strand, of wij verklappen het goede antwoord op de vraag; “Hoeveel traptreden telt deze vuurtoren?” En dat terwijl we nog beneden staan! 

Het enige wat jullie moeten regelen is een leuke groep leerlingen en het meenemen van veel gezelligheid!

Kamplocaties Nederland

Buitenlandreizen zijn leuk, maar ook in Nederland zelf zijn vele toffe kamplocaties. Denk daarbij aan Friesland, Limburg, Utrecht, Zeeland… Zo kunnen we eigenlijk heel Nederland wel opnoemen. Wij hebben veel ervaring met schoolkampen in Nederland. Scroll verder naar beneden voor meer voorbeelden.

De kortere busreis werkt erg goed op het energielevel van de kinderen. Hierdoor kunnen ze beter opletten tijdens de informatieve opdrachten of nog harder rennen tijdens de teambuilding activiteiten. Doordat ze daarna slapen in een ander bed dan thuis, zijn ze toch écht op kamp en dat schept een band!

Samen organiseren we een geweldig schoolkamp

EDUCATIEVE REIS GEZOCHT? ETS Travel!

ETS Travel is een onderdeel van Manders Travel & Events. Denk bijvoorbeeld aan een werkweek naar Engeland, verblijven in gastgezinnen in Valencia of ga richting Frankrijk met een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement, perfect voor het curriculum voor internationalisering…

Voor de beste educatieve programma’s naast een leuke, goede verzorgde reis moet je bij ETS Travel zijn!
Ook is het mogelijk in Nederland alles te leren over watermanagement in Zeeland, of een duurzaamheidsprogramma op de Waddeneilanden.

Meer weten hierover? Bekijk de website van ETS Travel, bel ons of vraag een offerte aan!

VRAAG NAAR EEN VAN ONZE ANDERE

SCHOOLKAMP LOCATIES IN NEDERLAND

APELDOORN

“Avontuurlijk Apeldoorn”

Een programma vol activiteiten! Geniet van de natuur en leer meer over het Koninklijk Huis, mountainbike door de Veluwe, ga aapjes kijken in de Apenheul of doe de tour door Paleis Het Loo. Dit is de stad die je het beste op een avontuurlijke leert kennen!

BRABANT

“Buitengewoon Brabant”

Van survivallen tot skiën, alles is mogelijk. Ga back to basic met een kompas, foto’s en opdrachtenboekje of ga high-tech met tablets tijdens de interactieve multimedia game. (Buiten)sport- en spelactiviteiten genoeg voor een buitengewoon gezellige schoolreis!

ZEELAND

“Zeeland Creatief”

Via de delta experience op het voormalige werkeiland Neeltje Jans door naar Kasteel Westhove. Slapen in een kasteel direct aan het strand, wandelen met Alpaca’s en schilderen als Bob Ross. Deze schoolreis staat bol van ontspanning en creativiteit!

FRIESLAND

“Zeilkamp Friesland”

Voor of aan de wind, het wordt in ieder geval een fantastische ervaring. Friesland is perfect voor deze vaarsport. Leer meer over zeilen, na dit kamp weet jij deze boot helemaal te besturen. Verleg grenzen, werk samen op een boot en leer zeilen!

SURFKAMP

“Zonnig surfkamp”

Begin met een surfles en vul de rest van de dag met strand- of andere wateractiviteiten. Doe verschillende teambuiliding activiteiten en leer elkaar goed kennen tijdens teamspellen, tours of workshops. Genoeg uitdagende activiteiten te doen op dit leuke surfkamp!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen. 

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN EEN SCHOOLKAMP?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

evenementen

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!