Ga naar de inhoud

sAMEN op een

stedentrip met school

SAMEN OP STEDENTRIP
MET MIDDELBARE SCHOLIEREN

HELLO, BONJOUR, GUTENTAG, AHOJ!

Leer een nieuwe cultuur, taal en stad kennen in sprookjesachtig Europa. Ga op ontdekkingstocht door Londen, Parijs, Krakau en vele andere indrukwekkende plaatsen. Wij bieden een mooi cultureel en educatief programma in vele Europese steden.

We hebben een leuke citygame speciaal in alle steden voor middelbare scholieren. Daarnaast vullen we het programma aan met lokale bezienswaardigheden en activiteiten. Denk bij activiteiten aan een rondvaart, museumbezoek, shoppen en plaatselijke bezichtigingen.

WAT KOMT DAAR ALLEMAAL BIJ KIJKEN? SCHAKEL ONZE HULP IN

Wanneer je op stedentrip gaat met het voortgezet onderwijs, komt daar veel bij kijken. Denk aan vervoer, overnachten, activiteiten en begeleiding. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen! 

Elke stedentrip is inclusief vervoer per luxe touringcar. Het tijdstip van vertrek is afhankelijk van de bestemming. De buschauffeur en bus blijven meestal de gehele trip bij de groep in de buurt. Tijdens de reis wordt indien gewenst en mogelijk gestopt bij een bezienswaardigheid of activiteit. Bijvoorbeeld bij de stedentrip Berlijn leent de terugweg zich perfect voor een stop bij het concentratiekamp Sachsenhausen. 

STAD

VERVOER

ACTIVITEITEN

BEGELEIDING

ACCOMMODATIE

...UUHMM BEGELEIDING? EN AVONDPROGRAMMA'S

Tijdens een stedentrip met school kunnen wij begeleiding meesturen. Deze reisleider helpt bij het contact tussen alle leveranciers en kan helpen bij de begeleiding van de avondprogramma´s. Denk bij avondprogramma´s aan een pubquiz, karaoke/disco, spelletjesavond of avondwandeling. Wil je de stad nog beter leren kennen? Ga dan naar een plaatselijke musical, dit vinden de middelbare scholieren vaak erg leuk!

CITYGAME, SPECIAAL VOOR SCHOLIEREN

Bij elke stedentrip staat een unieke citygame centraal. Met je eigen smartphone, waarop een app is geïnstalleerd, die werkt op GPS en internet, gaan de leerlingen in het stadscentrum verschillende opdrachten uitvoeren. Dit is een geweldig stadsspel speciaal voor scholen ontwikkeld in diverse steden. Zeer geschikt om leerlingen zelfstandig en op een aansprekende manier de stad te laten ontdekken. De scholieren zijn altijd te volgen op een telefoon. Door middel van de citygame krijgen de middelbare scholieren de kans om zelf door de stad te lopen aan de hand van allerlei uiteenlopende opdrachten. 

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIGE STEDENTRIP

EDUCATIEVE REIS GEZOCHT? ETS Travel!

ETS Travel is een onderdeel van Manders Travel & Events. Denk bijvoorbeeld aan een werkweek naar Engeland, verblijven in gastgezinnen in Valencia of ga richting Frankrijk met een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement, perfect voor het curriculum voor internationalisering…

Voor de beste educatieve programma’s naast een leuke, goede verzorgde reis moet je bij ETS Travel zijn!
Ook is het mogelijk in Nederland alles te leren over watermanagement in Zeeland, of een duurzaamheidsprogramma op de Waddeneilanden.

Meer weten hierover? Bekijk de website van ETS Travel, bel ons of vraag een offerte aan!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen. 

WAAR KAN JE BIJVOORBEELD OVERNACHTEN?

Gastgezin Londen

Leef een maar dagen mee met een local

Gastgezin Londen

Bekijk het dagelijkse leven van een local. Tijdens de schoolreis logeren ze meestal met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin, in meerpersoonskamers. Dit doen wij samen met een vaste organisatie. Een erg populaire formule voor een bijzondere schoolreis. 

Hostel Generator

Stayokay

Hostel Generator

Midden in de stad, modern ingericht en fijne gezamenlijke ruimtes is waar deze accommodatie om bekend staat. Ook is in deze accommodatie ruimte om gezellig een drankje te doen of tafeltennis te spelen.

Camping de Paris

Een camping midden in Parijs

Camping de Paris

Het ligt aan de Seine in de volle natuur. Het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door Parijs en haar historische monumenten. Goedkoper dan een hotel in Parijs, maar even comfortabel!

ANDERE STEDEN VOOR EEN STEDENTRIP

Londen

LONDEN

Praag

PRAAG

Kopenhagen

KOPENHAGEN

Berlijn

BERLIJN

Wenen

WENEN

HAMBURG

Krakau

KRAKAU

Louvre Parijs

PARIJS

Europa

MEER IN EUROPA!

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN EEN STEDENTRIP?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

evenement

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

schoolkampen

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Geen probleem. Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!