Ga naar de inhoud

OVER MANDERS TRAVEL & EVENTS

AL ONZE TOPPERS!

Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, van wintersport tot outdoorkamp niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders, het team op kantoor en eigen skileraren maken we er een onvergetelijke ervaring van! Lees op deze pagina meer over ons…

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Kennismaken met ons? Wij komen graag bij je langs of wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Utrecht. Je bent van harte welkom!

ONS TEAM OP KANTOOR

Wintersportliefhebbers, uitjesfanaten en outdoor bikkels… Dat is de beste beschrijving van ons personeel op kantoor. Met veel enthousiasme plannen en organiseren wij het leukste uitje of de beste (educatieve)reis. Wij leren uit de praktijk wat het beste werkt. Zelf vinden wij het namelijk ook leuk om mee te gaan op reizen of wij helpen bij het begeleiden van evenementen. We stellen ons graag voor zodat jij weet met wie je het beste die toffe reis of dat geweldige uitje kunt bespreken; In de sneeuw… Op schoolkamp… In een grote stad in Europa… Of op de grachten van Utrecht…

KANTOOR ALGEMEEN

Ger

Eigenaar

Wout

Directeur Operations

Dan

Manager Marketing & Sales

Lieve

Medewerkster Communicatie

Luuk

Financieel medewerker

TEAM WINTERSPORT & SCHOOLKAMPEN

Gijs

Renate

Tom

Thomas

Philip

Pim

TEAM STEDENTRIPS

Marjoes

Carmen

Nicole

Sofieke

Maxine

Shane

Kim

Aimee

Aimee

Susan

OOK BIJ ONS WERKEN?

Word jij onze nieuwe ski/snowboardleraar op reis?
Klik hier!

Kantoor topper

Word jij onze nieuwe topper op kantoor?
Neem contact op!

DE GESCHIEDENIS VAN MANDERS TRAVEL & EVENTS

Ger Manders is de trotse oprichter van ‘Manders Travel’. De wintersportfanaat is een aantal jaar actief geweest met zijn eigen groepsaccommodatie in Winterberg. Nadat hij inzag dat Oostenrijk toch de absolute nummer 1 is op het gebied van buitensport, heeft hij zijn focus verlegd. In 2003 begon hij met het organiseren van skireizen voor scholen. Dankzij Corona, dat toch nog ergens goed voor bleek te zijn, is hij hiernaast nog gestart met een ander goed lopend bedrijf genaamd ‘DagjeSuppen’. Een sup- en kanoverhuurbedrijf in hartje Utrecht. Naast dit leuke uitje, waren er nog meer evenementen die leuk waren om aan te bieden. Ger ging een samenwerking aan met Wout Stuiver en zijn bedrijf Too Event. Too Event was een bedrijf in het organiseren van evenementen. Wout is nu Directeur Operations en verantwoordelijk voor de uitvoer van alle reizen en evenementen. Dit was het begin van ‘Manders Travel & Events. Met steeds meer interesse werd er gevraagd naar educatieve reizen met specifieke invulling. Hierbij zijn we een samenwerking aangegaan met ETS Travel. Sinds kort mogen we ook hen onderdeel noemen van Manders Travel & Events, een bedrijf dat in het teken staat van het organiseren van de allerleukste en best verzorgde reizen en events voor iedereen!

GER EN WOUT

WIL JIJ DIT TEAM VERSTERKEN?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken. Zowel voor de zomer als voor de winter. Ben jij onze nieuwe ski en/of snowboardleraar, sta je liever op een supboard of op kantoor? Je komt sowieso in een sportief team terecht. Samen met collega’s zorg je voor een leuke reis of dag voor leerlingen, docenten, collega’s, vrijgezellen en alle andere betrokkenen. Ben je studerend of werkzaam, dat is geen probleem. Dit kan je perfect combineren! Weten hoe wij dit mogelijk maken, of benieuwd naar onze vacatures? Neem contact op.