Ga naar de inhoud

Met de bus naar

Een groepsreis binnen Europa

WIJ ORGANISEREN VOOR:

groepsreis school

SCHOOL

Met school een groepsreis naar Limburg, actief naar de Ardennen of de Alpen verkennen in de zomer!
groepsreis bedrijf

BEDRIJF

Met een bedrijf een reis maken in de zomer, herfst of lente? Met collega's een groepsreis maken werkt erg verbindend.
groepsreis studenten

STUDENTEN

Een groepsreis voor studenten. Met de hele studentenvereniging naar een kamplocatie of toch hostel...

EEN GROEPSREIS ORGANISEREN?

VERSCHILLENDE SOORTEN GROEPSREIZEN

Naast wintersportreizen, stedentrips en evenementen organiseren wij nog andere groepsreizen. Denk hierbij aan schoolkampen in Nederland of ergens in Europa. Een reis in de zomer met jouw bedrijf of studentenvereniging.

Laat weten wat jij met jouw groep zoekt en organiseer de leukste groepsreis samen met ons! 

Wij helpen jou de meest succesvolle groepsreis ooit te organiseren. Geef jouw wensen door en wij gaan voor je op zoek naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Denk aan een actieve reis naar de Ardennen, met een bivak en downhill steppen. Of een meerdaagse reis naar Limburg, met het bakken van een echte Limburgse vlaai en een rondleiding door de grotten.

Rijd met een eigen bus met chauffeur richting de stad van jouw voorkeur. Ga daar de leukste actieve activiteiten doen of ga cultuur snuiven in de binnenstad met gezellige winkels en plaatselijke lekkernijen.

HOE ORGANISEREN WIJ EEN GROEPSREIS?

GEZELLIGHEID IS HET BELANGRIJKSTE

De reisleider die wij meesturen met jullie op reis, zorgt ervoor dat jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over de sfeer binnen de groep. Wij doen de rest! We zorgen voor de juiste accommodaties, tijdsplanning en stippelen de activiteiten uit. Of dit nu voor een schoolgroep is of een groot bedrijfsuitje, gezellig wordt het sowieso!

SAMEN ORGANISEREN WE EEN GEWELDIGE GROEPSREIS!

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat is het doel van jouw reis, evenement of uitje? Wij luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. 

onze expertise

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en onze vaste partners. Met deze informatie stellen wij de beste offerte op.

samen op pad

Tijd om op pad te gaan. Zo nodig sturen wij een reisleider of evenementenbegeleider mee. Zo ben jij voorbereid op alle verrassingen.

SAMEN KOMEN WE VERDER

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS DAN EEN GROEPSREIS?

Wintersport

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

Stedentrips

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

evenementen

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Over Manders Travel & Events

Manders Travel & Events organiseert al meer dan 20 jaar met veel plezier volledig verzorgde skireizen, stedentrips, evenementen en andere uitjes. Wij werken samen met een groot aantal vaste partners. Wij sturen onze eigen begeleiding met jullie mee. Bij skireizen zijn dit onze eigen ski- en snowboardleraren, tijdens evenementen kan je denken aan een eventmanager en bij meerdaagse reizen is er een reisleider als aanspreekpunt en schakel tussen de leveranciers.

Persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel! Vrijblijvend kennismaken, dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht, of wij komen graag bij jou langs. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij organiseren een uniek uitje voor iedereen. Van schoolreisjes tot vrijgezellenfeestjes, niets is ons te gek. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!