Meteen naar de inhoud

Too Event wordt
Manders Travel & Events

Manders Travel en Too Event bundelen hun krachten.

Sinds 2004 werken beide bedrijven eigenlijk al samen. Destijds begon de samenwerking in Winterberg en een tijdje later ook met skireizen naar Oostenrijk. Ongeveer drie jaar geleden werd de samenwerking uitgebreid met teambuildingactiviteiten voor schoolkampen en bedrijfsuitjes in eigen land.

In Coronatijd zijn zowel Too Event als Manders Travel begonnen met het verhuren van sups. De één in Tilburg de ander in Utrecht. Veel raakvlakken en overeenkomsten dus. Maar ook op het persoonlijke vlak kunnen Wout Stuiver (39) en Ger Manders (48) het goed samen vinden. Met humor en wintersport als grootste gemene delers!

Binnenkort gaan Ger en Wout nog een stapje verder door hun bedrijfsactiviteiten samen te voegen. Hierdoor ontstaat per 1 april 2022: Manders Travel & Events. Deze vernieuwde organisatie betrekt per 1 april een nieuw kantoor aan het Lucasbolwerk in Utrecht. Op deze unieke locatie aan de singel ontstaan door de samenwerking vier afdelingen; Wintersport, Schoolkampen, Watersport en Events. De komende maanden wordt gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website, maar blijft Manders Travel & Events uiteraard ook hard aan het werk voor alle scholen, bedrijven, vriendengroepen en families.

Bedrijfs- of groepsuitjes

Op zoek naar een uniek personeelsuitje of groepsuitje of liever een wat traditioneler programma? Kijk eens bij onze activiteiten en specials… hier staan zeker activiteiten bij die bij jullie passen. Zo niet…. Dan regelen we het. Ons motto is namelijk ‘waar een wil is, is een weg’.

Teambuilding

Uw team versterken, elkaar (beter) leren kennen en/of samen met elkaar veel plezier hebben het kan allemaal met onze teambuildingsactiviteiten.

Wij ontwikkelen programma’s waarbij gekeken wordt naar de wijze waarop met elkaar samengewerkt wordt en vanuit daar feedback te geven om vervolgens in een tweede activiteit te kunnen ervaren dat de samenwerking is verbeterd.  Op deze manier verbinden wij fun aan inhoud!

Reizen

Wil je met je personeel, managementteam, leerlingen of vriendengroep op een actieve reis, naar bijvoorbeeld de sneeuw, de Ardennen of de Waddeneilanden? Dan zijn wij voor u de perfecte partij. Wij hebben al vele groepen mogen begeleiden tijdens het reizen en altijd met tevreden klanten op de terugreis.

Jouw idee of concept

Jij hebt een idee voor hét (bedrijfs)evenement, (bedrijfs)uitje of schoolreis! Je werkt bij een mooi bedrijf, een gezellige school, en jullie/jou is gevraagd om hét uitje, DE reis van dit jaar te organiseren. Hoewel je een supergoed idee hebt, het concept misschien al op papier staat, toch kan je wel wat hulp gebruiken… Iedereen die wat te organiseren heeft mag bij ons aankloppen. Van actieve teambuilding tot personeelsuitje, van schoolkamp tot schoolreis en zélfs van incentive tot originele vergaderdag met unieke break. Too Event denkt mee, gaat flexibel om met onverwachte lastminute wijzigingen en heeft ook oplossingen bij slecht weer. Vertel ons je wensen en je doelen, wij geven je een onvergetelijk evenement of reis terug.

Know your limits and go beyond them !

EEN PROFESSIONEEL EVENEMENT ORGANISEREN?

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

Wintersport Oostenrijk

Beachgames

XL Games

Shooting games

WIJ HEBBEN O.A. GEWERKT VOOR

“Ik heb op het gebied van hoogte activiteiten samen gewerkt met Wout Stuiver van Too Event voor een project in Niewegein. Too Event maakt een passend voorstel, zorgt voor heldere instructies, goed materiaal en professionele instructeurs op de dag zelf. Het is een flexibele organisatie die met je mee wil en kan denken om het maximale resultaat met het beoogde budget te kunnen bereiken. U kunt Too Event met een gerust hart inhuren voor alles op het gebied van hoogte. “

Sebastiaan Sleeuwenhoek / Projecten van One Events & Too Event

“De mannen van Too Event zorgen altijd voor een professionele en enthousiaste aanwezigheid tijdens onze projecten. Afspraken worden nagekomen en ze stoppen pas, wanneer de klant tevreden is. Een echte aanrader voor alle projecten. Daarnaast besteden we vaak ons projectmanagement aan hen uit en ook dat pakken ze professioneel en met passie.”

Jeroen Buyink / Eximo

“Normaal gesproken organiseren we zelf onze bedrijfsfeesten. Dat gaat ons altijd goed af, maar het 60-jarig jubileum mocht groter, spectaculairder en feestelijker dan voorgaande edities. Onze ideeën zijn door Too Event tot in de puntjes uitgewerkt. En het jubileumfeest was een daverend succes!”

Johan Finlay / Samsung

Over ons.

Daar waar iets te regelen, op te lossen of op poten te zetten is, voelen wij ons als een vis in het water. Als het dan ook nog gaat om een speciale gelegenheid, een feestelijke dag of een grote happening, dan voelen wij ons de koning te rijk. Want Too Event neemt bij anderen graag overtollig werk, zorgen en stress uit handen. Onze basis ligt in de outdoor-, klim-, en buitensportbranche. Van daaruit organiseren we inmiddels ook grotere en complexere evenementen. We steunen daarbij op onze jarenlange ervaring en op ons uitgebreide netwerk van locaties, instructeurs, materiaal en leveranciers.

Get in touch.

Lucasbolwerk 18
3512 EH
Utrecht

info@manderstravel.nl

Skigebieden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

9

Klein gebied

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

8

medium gebied

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

7

groot gebied

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

of we gaan Samen ergens anders heen?