Ga naar de inhoud

Leerzame schoolreis naar PGL Outdoor & Adventure

Mogelijke excursies

Een avontuurlijke ontdekking

Je leerlingen een onvergetelijke ervaring bieden, buiten de vertrouwde schoolmuren. Met PGL wordt dit avontuur werkelijkheid. Terwijl ze de natuur verkennen, zullen ze deelnemen aan spannende activiteiten zoals klimmen, zeilen en boogschieten.

Maar PGL biedt meer dan alleen avontuur. Het is een kans voor je leerlingen om samen te werken aan uitdagende opdrachten, wat hun teamwork en leiderschap versterkt. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leren ze belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossing en communicatie, op een manier die veel verder gaat dan de klas.

Met prachtige locaties verspreid over het Verenigd Koninkrijk, is elke dag bij PGL een nieuwe ontdekking. Leerlingen maken nieuwe vrienden, bouwen zelfvertrouwen op en creëren herinneringen die een leven lang meegaan.

PGL biedt een waardevolle aanvulling op hun educatieve reis, met een perfecte balans tussen leren en plezier. Het is een avontuur dat hen niet alleen inspireert, maar ook helpt groeien, zowel persoonlijk als sociaal. Een uitje met PGL is meer dan een avontuur; het is een stap naar een rijkere leerervaring.

Bekijk alle PGL locaties die wij aanbieden!

Klik op de locatie voor meer foto's

Meer schoolreizen naar Engeland

HOSTEL of HOTEL IN DE STAD

Wij werken enkel met ho(s)telketens zoals Generator, St. Christopher of YHA Hostels om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Kies voor een hostel of hotel in Londen, Brighton, York of een andere stad.

PGL OUTDOOR & ADVENTURE

PGL straalt Outdoor Classroom uit. Grenzen verleggen op een sportieve en toffe manier. Compleet ingericht op scholieren tot 18 jaar.

Op het park zelf is genoeg te beleven maar de locatie dient ook als uitvalsbasis naar bijvoorbeeld Londen.

KINGSWOOD GROSVENOR HALL

Vergelijkbaar met PGL maar iets dichterbij Dover. Inspiring Learning is de slagzin van Kingswood.

Ook hier kunnen de leerlingen zich perfect vermaken op het park maar is een excursie naar Cambridge, Canterbury of Londen heel goed te doen.

GASTGEZINNEN ENGELAND

Een unieke manier om de leerlingen in de cultuur onder te dompelen. Ze eten, slapen en communiceren met de 'Host Families'.

We werken uitsluitend met twee betrouwbare organisaties samen die ervoor zorgen dat de leerlingen op een veilige plek terecht komen.