Ga naar de inhoud

Leerzame schoolreis naar Kingswood Grosvenor Hall

Mogelijke excursies

Inspiring Learning

Grosvenor Hall in Ashford, Kent, is een uitstekende bestemming voor schoolreisjes georganiseerd door Manders Travel & Events. Dit indrukwekkende landhuis biedt een scala aan faciliteiten voor zowel binnen- als buitenschoolse activiteiten.

Het uitgestrekte terrein herbergt een avontuurlijk outdoor park met onder andere een uitdagend klimparcours, sportvelden en diverse recreatieve mogelijkheden. Binnen vind je goed uitgeruste klaslokalen met een “learning zone” voor op maat gemaakte educatieve programma’s. Daarnaast zijn er een lasergame room voor spannende groepsactiviteiten, een filmzaal voor zowel educatieve als ontspannende filmvertoningen, en een discoruimte voor sociale evenementen en feesten.

Een ander bijzonder kenmerk van Grosvenor Hall is het binnenzwembad, ideaal voor ontspanning en plezier, ongeacht het weer buiten. Met deze diverse voorzieningen en activiteiten biedt Grosvenor Hall een complete basis voor een boeiend en veelzijdig schoolreisprogramma. Manders Travel & Events kan hier een zorgvuldig samengesteld programma aanbieden dat zowel leerzaam als plezierig is, en dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor elke groep.

Bekijk de locatie van Grosvenor Hall

Klik op de locatie voor meer foto's

Meer schoolreizen naar Engeland

HOSTEL of HOTEL IN DE STAD

Wij werken enkel met ho(s)telketens zoals Generator, St. Christopher of YHA Hostels om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Kies voor een hostel of hotel in Londen, Brighton, York of een andere stad.

PGL OUTDOOR & ADVENTURE

PGL straalt Outdoor Classroom uit. Grenzen verleggen op een sportieve en toffe manier. Compleet ingericht op scholieren tot 18 jaar.

Op het park zelf is genoeg te beleven maar de locatie dient ook als uitvalsbasis naar bijvoorbeeld Londen.

KINGSWOOD GROSVENOR HALL

Vergelijkbaar met PGL maar iets dichterbij Dover. Inspiring Learning is de slagzin van Kingswood.

Ook hier kunnen de leerlingen zich perfect vermaken op het park maar is een excursie naar Cambridge, Canterbury of Londen heel goed te doen.

GASTGEZINNEN ENGELAND

Een unieke manier om de leerlingen in de cultuur onder te dompelen. Ze eten, slapen en communiceren met de 'Host Families'.

We werken uitsluitend met twee betrouwbare organisaties samen die ervoor zorgen dat de leerlingen op een veilige plek terecht komen.