SCHOOLKAMPEN

IN EIGEN LAND

Bent u ook volop bezig met de plannen voor het schooljaar 2022-2023? Wij kunnen ons voorstellen dat het organiseren van werkweken, introductiedagen en kampen een hele uitdaging is, zeker nu. Daarom laten we u graag kennismaken met ons nieuwste aanbod.

Soms wordt nog wel eens vergeten hoe mooi Nederland is. In eigen land is nog genoeg te doen en te beleven. Er zijn veel steden en andere mooie plekjes waar leerlingen -en vaak ook docenten- nog nooit zijn geweest. Daarnaast is een schoolkamp in eigen land goedkoper dan een buitenlandse trip en daarom dus ook toegankelijker voor leerlingen met een kleine portemonnee. Afhankelijk van het aantal leerlingen, het budget en de te varen koers vanuit uw school kunnen we een kamp samenstellen die geheel op maat is. Met of zonder overnachting, met of zonder eten, vlakbij school, op school of toch verder weg.  

De leukste accommodaties
voor groepen

Scherpe prijzen door goede lokale samenwerking

 

Enthousiaste reisleider die zorgt dat alles in goede banen loopt

Het gezelligste avondprogramma (pubquiz, spelletjesavond etc.)

U reist veilig en comfortabel met een keurmerk busbedrijf

bekijk ons aanbod

Outdoor Limburg

Avontuur, uitdaging en sportief

Citytrip Utrecht

Cultureel, samenwerken en ontdekken

Expeditie Texel

Natuur, samenwerken en sportief

Zeilweek Friesland

Plezier, educatief en samenwerken

Domburg Creatief

Creatief, cultureel en natuur

outdoor limburg

Een sportieve en avontuurlijke reis naar het zuiden van Nederland. In Limburg gaan we veel gave outdoor-activiteiten doen. Zo beginnen we de week in Swalmen met een rondje op de mountainbike en een touwbrugparcours. Daarnaast testen we je Robin Hood skills met het boogschieten. 

In Landgraaf gaan we klimmen op een van de grootste klimparken van Europa en schieten we in de Alpine Coaster op hoge snelheid naar beneden. Dezelfde dag ruilen we de korte broek in voor je skipak en gaan we de sneeuw in! Hier krijgt iedereen (en op elk niveau) les en vrije tijd in een van de grootste skihallen van Europa. 

Als het allemaal nog niet vet genoeg is gaan we ook een dag naar Valkenburg om daar in een nettenparcours in een grot af te leggen. Spring, val en vlieg naar verschillende netten, superleuk! Ook gaan we tegen elkaar strijden met een spannende pot lasergamen in een gangenstelsel van dezelfde grot. Na de grot gaan we met een GPS-tocht door het stadje Valkenburg heen.

De laatste dag gaan we op pad in de hoofdstad van Limburg, Maastricht. Hier gaan we een uur lang onder de grond in een van de vele indrukwekkende grotten waar in de oorlog een onderduikcentrum is gebouwd. We sluiten de dag in Maastricht af met een pot berggolf en een opdrachtenhike op de grootste berg van Nederland.

CITYTRIP UTRECHT

Een Citytrip in eigen land in de prachtige stad Utrecht! In vier dagen leer jij deze stad op je duimpje kennen en ben je bekend met alle ins en outs van deze bijzondere stad. Niet alleen gaan we het water op en leren we de grachten kennen. We gaan ook verschillende musea en bezienswaardigheden af die Utrecht zo bijzonder maken.

We beginnen de week met een gezellig en relaxte teambuilding middag gewoon bij de accommodatie. Hier strijd je samen met je team op punten als samenwerken, sportiviteit en logica. 

In de dagen die hierna volgen worden de sportievere activiteiten afgewisseld met culture activiteiten zoals de Domtoren. Iedereen die in Utrecht verblijft moet een kijkje hebben genomen op, in en onder deze unieke toren. Onder leiding van een gids ga je op avontuur onder de Domtoren en ontdek je de geschiedenis van deze indrukwekkende plek.

Zeg je Utrecht dan zeg je grachten, natuurlijk kan een rondje peddelen op de grachten niet ontbreken. Kies jij voor de SUP of voor de kano? Op deze zomerse wijze ontdek je samen de waterwegen van Utrecht. Vaar langs de gezellige terrasjes op de Oude gracht of ga op bezoek bij de schildpadjes in het Griftpark.

Naast de Domtoren mag het Centraal museum ook niet ontbreken in deze Citytrip. Dit is het oudste stedelijk museum van Nederland. Wie denkt dat dit een saai museum is heeft het mis! Door de afwisseling van  verschillende kunstcollecties zoals Rietveld, Dick Bruna en diverse moderne kunst is er voor iedereen een stukje museum interessant.

Kortom een te gekke week voor iedereen!

EXPEDITIE TEXEL

Een fantastische week op Texel. De hele week gaan we activiteiten doen die met elkaar in verbinding staan. Verzamel zoveel mogelijk punten en hulpmiddelen om het afsluitende Expeditie-spel zonder strafseconde te volbrengen. Wanneer we op het eiland aankomen stappen we op de fiets en vertrekken we naar onze accommodatie, een aantal vooraf ingerichte tenten waar we in slapen.

Een uniek onderdeel van deze reis is het bezoek aan Ecomare. Dit is het huis van een aantal zeehondjes die worden verzorgd. Ook gaan we mee op een garnaalvissersboot. De matrozen laten alles zien en vertellen daarbij leuke verhalen, je kunt met je eigen ogen zien hoe alle bijvangst wordt teruggegooid. Verder staan ook het Marine- en Juttersmuseum op het programma. Deze museums zijn alles behalve saai en geven een uniek en leuk beeld op een interactieve manier van Texel en de marine. In de avond gaan we lekker samen spelletjes doen en de spannende smokkeltocht.

De Expeditiegame is als afsluiting een waar spektakelstuk, los de puzzel op, maak vuur, brand de fakkel los en zorg dat je als eerste de vlag hijst en je mag jezelf Robinson van Texel noemen.